Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Vărsător. Nativii zodiei încep săptămâna cu dreptul, așa că ar fi bine să învețe din aceste zile tot ce trebuie să facă și aibă parte de o săptămână reușită.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În viața personală, lucrurile par să meargă foarte bine, cel puțin pentru cuplurile care sunt de puțin timp împreună. Încă mai simți fluturașii în stomac, așa că arată-i și partenerului acest lucru, pentru că toate gesturile de dragoste vă vor apropia din ce în ce mai mult.

Cei care sunt într-o relație de lungă durată ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită, mai ales la finalul săptămânii. Niște persoane din jurul vostru ar putea interveni în aceste zile între voi, așa că trebuie să faceți echipă comună și să faceți front comun.

Relația cu prietenii se poate deteriora dacă nu petreceți mai mult timp împreună, așa că organizați o ieșire de dragul vremurilor bune și depănați amintiri. Cu siguranță că acest lucru îți va prinde foarte bine.

La serviciu, lucrurile merg destul de bine, însă pot exista niște discuții cu superiorii. Fie legate de o eventuală promovare sau de o schimbare în departament, trebuie să te arăți dispus să faci unele schimbări dacă îți place locul în care lucrezi. De asemenea, ai putea la finalul săptămânii să fii tras la răspundere pentru niște lucruri pe care le-ai avut de făcut în ultima perioadă.

Cere ajutorul dacă te afli în impas

Cere ajutorul în cazul în care consideri că nu termini la timp și fă o echipă bună cu colegii tăi. O să ai ocazia să îți iei și tu revanșa.

Nu uita de lucrurile care îți fac ție plăcere și bucură-ți și ție sufletul cu lucruri care îți plac. O ieșire la teatru, la meci, la film sau în oraș sunt de ajuns pentru ca starea ta de spirit să fie una mai bună. Învață să te mai pui, din când în când, și pe primul plan. Ai mai multă grijă la situațiile stresante și evită-le.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top