Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Săgetător. Zilele acestea, preocupările tale sunt legate de banii care intră în casă, dar și de cumpărăturile pe care intenționezi să le faci în următoarea perioadă. Din acest motiv, te gândești serios la un loc de muncă mai bine plătit, la o mutare în străinătate sau la o mărire de salariu care să îți permită să ai o viață mai bună.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luna Plină de marți te prinde într-o continuă mișcare între casă, serviciu și timpul liber pe care ți-l ocupi făcându-ți planuri de călătorie sau gândindu-te să faci niște cumpărături importante. Este momentul pentru tine să faci aceste schimbări și să achiziționezi casa pe care ți-o doreai sau chiar mașina pentru care ai strâns bani.

Chiar dacă este cea mai bună perioadă pentru aceste achiziții, ține cont și de sfaturile celor din jur și nu cumpăra niște lucruri doar de dragul de a le avea.

La serviciu, a venit momentul să faci niște schimbări dacă îți dorești mai mulți bani și, în cazul în care ai avut un parcurs profesional foarte bun în acest an, pot apărea și măriri de salariu sau promovări.

Nu trebuie să îți fie teamă ca să îți ceri drepturile în cazul în care știi să că meriți aceste drepturi. Dacă îți cauți un loc de muncă nou, poți apela la anumite persoane pe care le cunoști și cărora să le expui planurile tale. Colaborările pot fi foarte fructuoase și ai ocazia să cunoști oameni noi și să înveți lucruri folositoarte pentru tine.

Nativii zodiei se pot îndrăgosti de cineva din grupul de prieteni

Unii nativii ar putea să se îndrăgostească de cineva la prima vedere sau să facă o pasiune puternică pentru cineva. În această săptămână sunt extrem de pasionali și reușesc să atragă atenția cuiva din grupul de prieteni ori de la serviciu. Vor avea parte de multe ieșiri în oraș și nu este de mirare că vor frânge inimi în timpul acestor ieșiri.

Alți nativi pot primi vești foarte bune în viața de cuplu. Fie că este vorba despre ei sau despre cineva drag, unii Săgetători pot afla lucruri fericite despre viața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top