Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Săgetător. Nativii zodiei Săgetător trebuie să se aștepte în săptămâna care urmează la niște zile în care trebuie să învețe să își aloce eficient timpul familiei și serviciului.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Săgetătorii nu se simt tocmai în largul lor în aceste zile și au impresia că lucrurile le merg pe dos. Mai mult de atât, parcă și sănătatea le joacă niște feste. Nu ar fi rău să facă niște analize medicale pentru a descoperi dacă este cazul să se îngrijoreze.

Niște suplimente alimentare și mai multă odihnă îi vor ajuta să se simtă mai bine și să fie mai optimiști. Nu ar fi rău nici să iasă mai des zilele acestea, pentru că aceste ieșiri i-ar putea ajuta să cunoască persoane noi, să râdă mai mult și să afle lucruri folositoare.

În viața personală, lucrurile merg mai bine pentru nativii zodiei, care au parte de momente fericire alături de persoanele iubite. Cei care sunt deja într-un cuplu vor avea ocazia să petreacă alături de persoana iubită spre finalul săptămânii.

Pot afla vești fericite cei care au un cuplu de mult timp. Cei care sunt singuri au toate șansele să cunoască pe cineva. Li se recomandă, însă, să fie mai atenți la semnalale pe care cineva din grup le poate transmite, pentru că așa ar putea începe o poveste de dragoste frumoasă.

Nativii zodiei Săgetător pot primi o sumă de bani în weekend

La serviciu, nativii zodiei Săgetător sunt sfătuiți să fie ceva mai atenți la discuțiile cu șefii ori cu colegii, pentru că irascibilitatea lor i-ar putea deranja pe ceillați. La finalul săptămânii, Săgetătorii ar trebui să își adune toată energia pentru a-și dovedi abilitățile, pentru că acest lucru nu va rămâne fără să fie remarcat. În weekend, unii nativi pot primi o sumă de bani de la o persoană dragă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top