Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Fecioară. Te minți și te păcălești zi de zi. Uneori ești conștient că minciunile care îți survolează mintea salvează o situație de care îți e teamă să te apuci.
APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Fecioară

Alteori te consolezi cu ideea că atunci când mai ai o mică speranță totul se poate rezolva. Nu e ceva rău să îndepărtezi aspectele negative din viața ta, dar tu nu faci decât să le ignori fără să faci mare lucru pentru a scăpa definitiv de ele.

Săptămâna aceasta e numai bună să îți clarifici temerile și să te apuci de ceva serios și de durată. Este cazul să faci niște pași importanți, mai ales că ești capabil.

Nu îți mai plânge de milă și încearcă să nu te mai facă să suferi orice opinie venită de la oameni care efectiv nu ți-au demonstrat nimic în viață până acum.

Vorbim aici despre lipsa autostimei cu care te confrunți de ceva vreme, despre această delăsare care nu e deloc specifică ție. E adevărat că au fost eclipsele și câteva evenimente astrologice care te-au cam bulversat.

Acum că mișcarea astrelor s-a modificat, ești pe calea cea bună. Ai parte de multe situații pozitive, momente care te încurajează să mergi mai departe fără frici.

Financiar, vin o serie de bani din părți neașteptate. Trebuie să te redresezi din toate punctele de vedere. Ai de făcut o serie de alegeri importante mai ales din punct de vedere carieristic. Trebuie să găsești ceva în plus pentru a fi motivat zi de zi să dai tot ce e mai bun din tine.

Mai mult decât atât, ai de gând să ajungi departe pentru că știi exact ce e de făcut din toate punctele de vedere.

Ai de ales între două situații la fel de motivante, dar la fel de solicitante din punct de vedere al volumului de muncă.

Nu uita să nu zâmbești. Fiecare zi din săptămână e un prilej de a o lua de la zero cu zâmbetul pe buze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top