Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Balanță. Nativii acestei zodii sunt pe ultima sută de metri cu anumite proiecte, iar aceste lucruri îi seacă de energie. Săptămâna aceasta li se recomandă să nu le fie rușine să ceară ajutorul, pentru că cei din jur îl vor oferi cu mare drag.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Este momentul perfect pentru nativii zodiei Balanță să iasă mai des și să își exercite farmecul în fața celorlalți. Au mari șanse să cunoască pe cineva cu adevărat special, care să le atragă atenția. După mult timp în care nimeni nu s-a putut ridica la standardele lor, nativii zodiei Balanță reușesc să își deschidă sufletul.

Alți nativi, în schimb, cei care au o relație de lungă durată, se simt pregătiți pentru o nouă etapă a relației, așa că unii dintre ei ar putea să își anunțe familia că urmează să se căsătorească, iar alții că așteaptă un bebeluș. Va fi un mare motiv de bucurie pentru cei dragi, iar evenimentele sunt privite ca o mare realizare.

Cei care își caută un loc de muncă ar trebuie să pună bine în balanță beneficiile și lucrurile care nu le plac în legătură cu acel serviciu. Nu vor să regrete alegerea făcută, așa că le va fi greu să se hotărască. Între timp, un alt loc de muncă ar putea să apară și să le placă și mai mult. Nativii Balanță sunt sfătuiți să își asculte instinctul în acest caz.

În schimb, cei care au deja un loc de muncă sunt destul de nemulțumiți de atmosfera de la birou. Nu le convine stresul din partea lor și vor încerca să îmbunătățească atmosfera cu ajutorul complicilor.

Nativii zodiei Balanță ar putea primi cadouri scumpe zilele acestea

În sectorul financiar nu se anunță mari schimbări zilele acestea, însă unii nativi ar putea primi cadouri speciale și scumpe de la cei dragi. Alții, în schimb, vor petrece ore întregi ca să caute un cadou special pentru o persoană dragă.

Nativii Balanță care s-au confruntat cu mici probleme de sănătate în ultimele săptămâni sunt sfătuiți să meargă la un control de rutină, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top