Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Săgetător. E o săptămână cu suișuri și coborâșuri, una în care va trebui să accepți eșecurile.

Ele nu vor fi pe linie așa cum te-ai fi așteptat, dar vor lovi anumite zone ale profesiei tale unde va trebui să pui mai mult osul la treabă ca să repari.

Din punct de vedere profesional, așadar, ești nevoit să mergi înainte cu mici temeri. Ai parte de provocări la tot pasul. Poate că unele persoane nu încap de tine la muncă și atunci e nevoie urgentă de o altă strategie.

Apoi, apar tot felul de sarcini noi pe care nu ai cum să le duci la bun sfârșit oricât te-ai speti.

Din punct de vedere amoros, totul se așază pe făgașul normal. Vei avea parte numai de surprize plăcute din partea partenerului de viață, iar dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, ești pe punctul de a descoperi dragoste undeva în zilele de weekend. Deci mare atenție cum îți împarți timpul pe 15 și 16 septembrie!

Apoi, relațiile cu apropiații pot fi unele destul de șubrede asta din cauza pretențiilor pe care alții le ridică la adresa ta, dar și din cauza anumitor cerințe pe care le ai și pe care nu știi să le motivezi până la capăt.

Cu sănătatea vei sta ceva mai bine cu o singură condiție: chiar să te ții de noul stil de viață și de regimul alimentar pe care tu singur ți l-ai impus. E foarte plăcut să vezi că te autoeduci atât de frumos și că te ții de anumite promisiuni pe care ți le-ai făcut chiar tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top