Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Fecioară. Nativii zodiei Fecioară se bucură de o săptămână calmă, fără prea multe evenimente, exceptând zilele de luni și de marți.

Pentru Fecioare, săptămâna începe cu multe planuri legate de serviciu. Șefii le pot propune proiecte extrem de avantajoase pentru ei, din care să aibă multe lucruri de învățat.

Curioși și dornici de a învăța, nativii zodiei vor lua foarte în serios tot ce au de făcut în această săptămână și vor obține lucruri care îi vor bucura sufletește, dar și material.

Cu toate acestea, nativilor zodiei li se recomandă să fie mai atenți la relația cu colegii de serviciu și să nu intre în conflicte. La mijlocul săptămânii, unele Fecioare pot avea parte de vești bune cu privire la un nou loc de muncă, iar cele care nu au încă o slujbă au mari șanse să obțină un interviu la finalul săptămânii.

Cei care vor să facă niște împrumuturi pot face acest lucru la mijlocul săptămânii, deoarece au mai multe șanse să obțină atunci suma dorită

Începutul de săptămână vine cu surprize neplăcute în viața sentimentală. Pot avea loc niște discuții cu partenerul de viață legate de copii sau de casă.

Cei care nu au copii se pot trezi în mijlocul unor reproșuri legate de faptul că muncesc prea mult și nu au timp și de viața privată. Luni și marți, mulți nativi ai zodiei Fecioară vor primi reproșuri de la partenerul de viață.

Nativii zodiei Fecioară pot avea discuții cu persoana iubită

Cei care nu sunt implicați într-o relație nu vor scăpa de anumite discuții care nu le vor face prea multă plăcere. Trebuie să fie precauți la discuțiile pe care le pornesc în primele zile ale săptămânii pentru a nu deschide Cutia Pandorei.

Unii nativi zodiei Fecioară se gândesc să își schimbe stilul de viață zilele acestea și apelează la o nouă dietă. Mai multe fructe și legume, precum și ieșiri mai dese în parc sau la sală îi vor ajuta să scape rapid de câteva kilograme. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagereze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top