Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Săgetător. Este o săptămână minunată pentru tine. Vei avea parte de tot felul de surprize plăcute.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Te redescoperi și găsești în tine acea sursă de energie pe care o credeai pierdută. Poate că este momentul să mergi mai departe, să mergi pe intuiție, dar cu o condiție. Nu mai face lucrurile de capul tău de fiecare dată când crezi că mergi la sigur.

Poți obține câștiguri nesperate în această săptămână. Poate că unele persoane care îți datorează niște bani vin acum cu plicul la tine și cu mulțumirea de rigoare sau poate, cine știe, vei moșteni o avere neașteptată.

Din punct de vedere amoros apar cele mai multe surprize. Unele dintre ele vor apărea la mijlocul săptămânii în sensul că te poți trezi cu cereri de călătorie în doi sau cu… o cerere de căsătorie în toată regula.

Este indicat să mergi mai departe dacă ai început deja o relație. Lucrurile se schimbă în bine și poți avea parte de multe etape frumoase în doi.

Cele mai plăcute experiențe sunt tocmai cele pe care le trăiești în intimitate tu cu persoana iubită, fie că sunteți doar voi doi pe o plajă ferită de mulțime sau în dormitor.

Apar și câteva remușcări sau păreri de rău din punct de vedere profesional, dar acestea sunt cauzate de o lipsă a perspectivei tale. Nu știi cu exactitate ce să alegi pentru că în ultima vreme ți-ai dovedit singur că ești bun în multe domenii și, cu toate acestea, în continuare ai mari bătăi de cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top