Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Fecioară. Prima săptămână din octombrie este excelentă pentru a face schimbări în stilul tău de viață.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

A sosit momentul să îți demonstrezi că ești capabil să continui schimbările începute de ceva timp. Prima săptămână a noii luni va fi una care te va încuraja să mergi mai departe indiferent de câte impedimente ar putea apărea pe traseul tău.

Tu ești cel care știe cel mai bine ce e bine pentru tine așa că nu îți fie teamă să iei deciziile care te bucură oricât de mult te-ar critica alții.

Ai nevoie de mai multă încredere în tine și treptat devii puternic pe măsură ce te descoperi tot mai mult.

Din punct de vedere amoros e o perioadă benefică pentru aventuri, dar în niciun caz pentru relații serioase. Poate că multe persoane sunt dornice să te cunoască, dar trebuie să le explici că ai nevoie de timp pentru a-ți da seama dacă vrei o relație au ba.

Financiar, lucrurile nu stau prost deloc. Cu toate acestea, nu mai arunca banii pe lucruri irelevante. Riști să rămâi iar cu o gaură în buget și asta te va amăgi. Trebuie să înveți să fii responsabil cu bugetul de care dispui indiferent cât ar fi de mare sau de mic.

Relațional, e o lună a sincerității. Te-ai săturat de ipocrizia celor din jur și faci tot posibilul să te faci înțeles cu o singură condiție: să nu te judece nimeni. Oricum, mare lucru nu ai de pierdut dacă ești tu. Așa te vor cunoaște toți mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top