Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Taur 9-15 iulie 2017 – Vor face cheltuieli pe 10 iulie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 11 și 12 iulie să îi aducă într-o formă de zile mari.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Sentimental vor avea un hop, undeva pe 14 iulie și asta pentru că nu știu să-și acorde și sieși o clipă de răgaz. Va fi o săptămâna calmă ca să spun aşa, mai ales că pe 14 și 15 iulie vor face totul ca să-şi sporească siguranța materială, au înțeles că nu trebuie să își sacrifice propriile nevoi pentru ca lucrurile să meargă de la sine.

Vor face totul ca să iasă în evidență, vor socializa, vor ieși cu prietenii, se vor face remarcați prin spontaneitate, ce mai, vor face totul ca să se simtă bine.

Chiar dacă săptămâna debutează cu o două zile mai încărcate, în care vor fi ocupați cu munca, nu se vor da în lături apoi, de la a face totul ca partenerii lor să se simtă bine.

Cei care sunt angajați în relații aflate la început de drum vor avea tendința să abandoneze și să fugă. Cred că trigonul acela în semne de Foc între Saturn – Nodul Nord şi Uranus să stârnească în ei sentimente contradictorii, eu le spun să ia lucrurile pe îndelete.

Altora însă le place să stea în preajma partenerilor, să se plimbe alături de ei, să iasă împreună. Trebuie să învețe să aleagă lucrurile, așa cum se aleg apele, să nu se lase absorbiți de problemele de serviciu și să nu discute numai despre asta.

Dacă sunt și dintr-aceia care se simt copleșiți de angajamentele afective, să se oprească o clipă, să respire adânc, să se refugieze o zi cu sine ca apoi, convinși că simt ceva pentru persoana care îi este alături, să o ia de la capăt.

O astfel de zi este 13 iulie, asta pentru că tot se apropie sfârşitul de săptămână. Maurul poate să moară, maurul şi-a făcut datoria, replica lui Othello li se potriveşte acum ca o mănuşă. Impetuozitatea le-o aduce sextilul Mercur – Jupiter.

Profesional aş spune că dacă nu au stabilit clar ce vor să face săptămâna aceasta, va fi cam greu să își materializeze unele vise profesionale pentru că se vor lovi de tot felul de obstacole pe 11 şi 12 iulie, una din braţele crucii cardinale – opoziţia Uranus – Jupiter este pe Casa muncii.

De aceea îi sfătuiesc, să nu se încăpățâneze să rezolve singuri lucrurile care îi depășesc pentru că nu vor reuși, de aceea, sfatul meu este să ceară ajutor pentru că vor găsi colegi care să îi ajute.

Cei care sunt șefi de birou, de serviciu sau de direcţie, ca să spun așa, dar și cei care au poziții de răspundere şi mai mari, trebuie să fie cât se poate de punctuali în ceea ce își propun dar și în relația cu subordonații altfel există riscul să fie debarcați pe 13 iulie.

Mercur, care se mișcă rapid înaceastă perioadă, sugerează că obiectivele financiare vor fi atinse rapid. Atrag banii și oportunitățile financiară ca un magnet.

Până pe 11 iulie banii sunt proveniți din muncă proprie, iar după această dată provin din diverse mici investiții sau contracte prat time. Să evite discuțiile despre bani cu soțul sau soția, pe 14 şi pe 15 iulie.

Se vor simți obosiți, tracasați semn că nu se odihneasc cum trebuie, vor avea parte de crampe și spasme musculare ceea ce arată nevoia de magneziu.

De asemenea, se pot confrunta cu tulburări digestive datorită meselor pe sărite, dar și cu dureri de cap de la problemele oculare pe care le ignoră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top