Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Taur 16-22 iulie 2017 – promisiuni legate de studiu, de carieră, de credință, de școală și de străinătate, pentru cei care doresc un loc de muncă mai bun sau o promovare.

Conjuncția Soare – Marte care va avea un potențial din ce ]n ce mai puternic din 21 iulie și se va face simțită încă de la începutul săptămânii și ale cărei influxuri se vor resimți pentru unii, foarte puternic săptămâna viitoare, vorbește despre o reașezare a valorilor în planul familiei, cu o recunoaștere deschisă a lui Dumnezeu.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din 17 iulie, Taurii vor simți cum ușor, ușor își recuperează forțele. Apoi trigonul lui Uranus cu conjuncția Saturn – Lună Neagră pare că preia ștafeta care poate aduce materializarea unor deziderate profesionale legate de aspectul financiar. Aș sublinia aici și sextilul dintre Pluto și Neptun are sugerează stabilitatea unor lucruri.

Revenind la conjuncția Mercur – Nodul Nord, aceasta poate sugera o promovare la locul de muncă dar și o promovare care le poate schimba și mediul de viață și prietenii ca și cum li s-ar deschide o ușă spre altă lume.

Mai poate fi vorba și de teama unor nativi Taur vis-a-vis de obținerea unui împrumut pentru achiziția unui apartament sau pentru începerea construcției unei case. Influxurile acestui aspect durează aproximativ o săptămână-.

Interesant este trigonul dintre Venus și Jupiter care vorbește despre materializarea unor planuri sau despre ajutor, un ajutor de care Taurul are nevoie și acum le va fi oferit de mediul în care el trăiește.

Este și o perioadă de speranțe, de bătut în cuie proiecte, de implicare în acțiuni cu caracter social care îi ajută se se regăsească pe sine în tot ceea ce fac.

Tot pe 17 iulie se vor bucura și de sprijinul unui trigon minor între Pluto, Neptun în tranzit și Luna în tranzit care le va aduce vești legate de o investiție pe care doresc să o facă, de venirea pe lume a unui copil sau se vor bucura de rezultatele unui copil aflat la studii undeva la drum, fie o universitate românească, fie una străină.

Vineri și sâmbătă, 21 și 22 iulie, vor resimți puternic efectele unui model planetar interesant, numit Găleată care pare să atenționeye asupra unor evenenimente care țin pe deoparte de finanțe, pe de altpa de investiții și de familiei.

Nu este neapărată nevoie să vorbim despre boală, poate fi vorba și despre o perioadă în care relațiile cu cei de acasaă să fie unele tensionate, unii dintre Tauri să aibă probleme cu instituțiile de stat cu rol coercitiv, nu neapărat în calitate de învinuiți, pot și martori sau putem vorbi despre o boală de care habar nu aveau.

Financiar este o săptămână în care vor trebui să strângă punga și să fie atenți la ce taxe și impozite mai au de achitat. Pe 19, 20 și 21 iulie le pot intra niște bani pe care îi vor folosi pentru familie.

Interesant configurația deoarece îi face să-și adune curajul și să vorbească cu cineva despre ce ar dori să facă în viitor. Putem vorbi de o investiție pentru viitorul copiilor, fie de o afacere pe cont propriu. Ca sănătate strict, atenție la problemele hepato – biliare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top