Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămânal 18 - 24 februarie 2018: Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămânal 18 – 24 februarie 2018: Berbec

Horoscop săptămânal Berbec. Previziunile Minervei pentru nativii Peşti pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Este o săptămână de tranziție, când prioritățile lor vizând din preocupările lor se vor schimba în funcție de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec îşi pot folosi puterea emoțională pentru a-şi atinge obiectivele acum. Forțele planetare stimulează puterea telurică, energiile pământului, dar în acelaşi timp îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ după o perioadă incendiară, la propriu şi la figurat. Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor.

Relațional este un moment de distrugere a tot ce este anacronic, urmat de o perioadă de reconstrucție. Să se aştepte la schimbări serioase în viaţa lor, mai ales cei care sunt singuri, vezi 21, 22 și 23 februarie, pentru că Jupiter va rămâne în casa a opta până în noiembrie 2018. Orice se întâmplă de-acum în viața lor şi care nu le mai servește la nimic, va dispărea.

Ar putea fi vorba despre o relație proastă, un loc de muncă care dispare din schemă, o perspectivă la care țin, dar care nu le mai serveşte la nimic sau emoții adânci, frici inexplicabile, care îi împiedică să îşi îndeplinească destinul. Dacă vor permite Universului să-și facă treaba, aceste aspecte vor fi distruse și vor face loc unor lucruri mai bune.

Dacă sunt singuri, nu cred ca săptămâna aceasta să îşi găsească un partener, dimpotrivă, vor fi extrem de circumspecţi şi atenţi cu relaţiile lor sau, pur şi simplu, vor alege să se retragă dacă simt că ceva nu merge, deşi această retragere va stimula în acelaşi timp tendinţa lor spre agresivitate.

În schimb, alţi Berbeci ar putea avea noroc de o asemenea întâlnire, dragostea este un factor important pentru ei și îi va urmări cu asiduitate, pentru că vor fi romantici şi vor avea o carismă aparte. Pentru tinerele cupluri viața intimă va fi foarte pasională și poate aduce chiar la o sarcină.

Dragostea va însemna pentru ei entuziasm și fascinație. O mulțime de întâlniri, cu prietenii sau evenimente sociale – nuntă, botez. A, au tendinţa de a căuta perfecțiunea în partnenerii lor, ceea ce le poate limita alegerile.
Dacă vor analiza în detaliu munca și mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea, trebuie să subliniem că săptămâna aceasta Berbecul care lucrează pentru el va fi în avantaj.

Cu alte cuvinte, afacerea ar putea fi impulsionată prin apariţia de noi oportunități – 19 și 20 februarie. Mediul de lucru va fi unul armonios și influențele planetare îi vor ajutor în atingerea scopurilor profesionale pe 22 și 23 februarie.

Judecata lor va fi una analitică şi vor face paşi serioşi în direcţia stabilizării carierei pe care o doresc. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau intenționează să înceapă o afacere nouă, vor găsi ceea ce caută din 21 februarie încolo.

Creşterea financiară este în atenţia lor. Pot câștiga bani ajutându-i pe alții să devină mai bogați, chiar dacă interesul în ce priveşte finanțele personale va fi unul secundar pe 20 și 21 februarie. Vor avea sprijinul partenerului în proiectele financiare pe care le au. Câștigurile pot fi îmbunătățite cu ajutorul contactelor sociale pe care le au şi care le vor oferi noi deschideri.

S-ar putea ca sănătatea lor să nu fie atât de bună deoarece sunt incredibil de activi, fac totul cu viteză maximă. Să nu le fie teamă să transpire și să elibereze energie stocată! Să facă apel la forţa lui Marte ca să scape de kilogramele în plus.

Dar, pe de altă parte, este necesar să îşi facă timp să se relaxeze. Un duş fierbinte înainte de culcare și să-şi maseze corpul cu uleiuri esențiale. Lavanda este extraordinară pentru relaxarea musculară şi pentru a induce un somn odihnitor.

Citeşte horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 18 – 24 februarie – Alege zodia

BERBECTAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANTĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top