Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Săgetător 2 - 8 iulie 2017. Ar putea apărea unele probleme în cuplu. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 2 – 8 iulie 2017. Două aspecte îi pot face fericiţi dar le şi pot întuneca bucuria: se formează din noou o cruce în semne cardinale care îi implică pe Jupiter, Marte, Uranus şi Pluto, acea ultimă zbatere despre care vorbeam acum 6 ani și trigonul în semne de Foc, cu Nodul Nord în Casa a 9-a, Casa spiritualităţii.

Cele două configuraţii le aduc energia necesară că sa contracareze tensiunea dintre semnificatorii financiari, Saturn şi Venus aflaţi în inconjuncţie ca şi cum disputa pentru niște contracte, le poate atrage duşmănia unora cu putere de decizie, pe viaţă. Apoi, bineînţeles diferedul Pluto – Uranus care chiar dacă nu îi mai destabilizează emoţional şi afectiv, le ştirbeşe orgoliul şi nu ştiu dacă vor tăcea. Toate aceste probleme însă se manifestă în sânul familiei, acolo unde ei se simt stăpâni pe situaţie, dar limbuţia mamei sau a soacrei reuşeşte să îi scoată din minţi. Mai poate fi vorba şi despre cheltuieli pentru sănătatea cuiva mai în vârstă din familie.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Pe 3 iulie răbufnesc într-o dispută nu tocmai elegantă cu partenera/ul de viaţă

Pe 3 iulie răbufnesc într-o dispută nu tocmai elegantă cu partenera/ul de viaţă care îi va aduce în situaţia să aplice acesteia o corecţie pe măsură, numai că apoi degeaba le va părea rău de gest pentru că nimic nu va mai fi ca înainte. Disputa pare că pleacă de la modul cum văd educaţia copilului. Mama, mai afectuoasă, încearcă să treacă cu vedere năzbâtiile, pe când tatăl, nu, şi de aici un întreg circ. Poate fi vorba şi despre un consum nervos vis-a-vis de problemele părintelui de sex opus. Noroc că lucrurile merg bine profesional şi mai compensează din supărările Săgetătorilor.

Pe 4 iulie, doamnele îşi iau revanşa fie prin curajul de a-şi lua soarta în propriile mâini şi să-şi deschidă o mică afacere, fie vor fi remarcate pentru inteligenţa şi umorul lor şi li se va da şansa să dovedească viabilitatea ideilor pe care le susţin. Apoi, trigonul în semne de Foc pare să le implsioneze dorul de ducă, spiritul aventurier, dar le amplifică, în acelaşi timp, şi afectivitatea.

Săgetătorii trebuie să fie atenţi la sănătatea lor

5 şi 6 iulie vorbeşte despre acei Săgetători a căror poziţie socială este marcată de implicarea în administraţia locală, în care este nevoie de spirit civic şi de a spune lucrurilor pe nume care îi poate transforma peste noapte în leaderi de opinie. Totul este să nu se îmbete cu apă rece, este vorba despre acţiuni de anvergura mediului în care trăiesc, la nivel de cartier în care spiritul civic, apropierea de oameni, felul în care pun problema să îi propulseze în poziţia amintită. Au ocazia în care vor verifica dacă li se potriveşte o asemenea luptă şi dacă sunt gata să preia şi să se facă purtătorul de cuvânt a unui grup. Şi cred că vor face faţă deoarece felul lor de a fi, deschis, fără ocolişuri şi chiar fără teamă face să puncteze exact ce trebuie. Unii Săgetătorii ar putea intra în conflict cu legea.

8 iulie este ziua în care vor trebui să recunoască că nu sunt superman sau superwoman, că şi ei trebuie să fie atenţi la sănătatea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top