Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Rac 27 august – 2 septembrie 2017 – Cred că sunt cel mai bine susţinuţi și în același timp, loviți, pe deoparte de încărcătura de energii din Leu, pe de alta datorită faptului că Soarele lor natal, aviz cei născuți cu Soarele în gradele 2 – 3, face parte dintr-o opoziție dură cu Luna Neagră conjunctă cu Saturn, ceea ce este un avertisment pentru săptămânile care urmează vis-a-vis de carieră, de parteneriate, de familie și de boli neștiute.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Fuziunea nergiilor de care aminteam, funcţionează pentru aceşti nativi, în câmpuri care ţin de credinţă, creativitate, dar o altfel de creativitatea decât cea a Gemenilor, care ține de latura metafizică a vieţii.

Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera şi vor experimenta emoţii pe care doar ei ştiu să le trăiască la intensitatea lor reală.

Zmeul care se va afla toată săptămâna în tema lor duce acest joc al forțelor pe tărâmul inconștientului, în Casa lucrurilor neștiute și poate avea rezultate neașteptate.

Profesional nu aş spune că au probleme – un trigon în semne de foc le dă energia de care au nevoie ca să meargă mai departe; poate doar cei care lucrează în domeniul juridic, a asistenţei sociale sau a terapiilor alternative, să se confrunte pe 29 și pe 30 august, cu stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut dar care reprezintă de fapt, poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective.

Ele pot ţine de certitudini, de convingerea că au luat decizia corectă sau au dat o sentinţă corectă. Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc alternativ sau perpetuu pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor.

S-au mai confruntat cu aceste procese de conştiinţă şi în primăvară. Poate aerul de misticism tipic lor, să trezească în ei dorinţa de a nu greşi, credinţa că acolo, undeva o instanţă a destinului cândva le va da lor o sentinţă.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă, nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile.

Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 28, 29 şi 30 august vor excela la acest capitol.

Finanaciar trebuie să aibă grijă cum îşi drămuiesc veniturile, nu de alta, dar Luna Neagră prin Casa muncii și a rutinei profesionale, poate vorbi despre cheltuieli nejustificate sau neaşteptate în zilele de 1 şi 2 septembrie, despre întâzieri de plată care le vor da peste cap toate planurile sau planificările vizând plăţile sau despre unele pagube legate de gospodărie.

Acum se va sparge o conductă, copii nevoie la școală de nu știu ce materiale, mașina are nevoie de un nou filtru de ulei, aragazul nu mai coace şi este nevoie de un nou cuptor iar campaniile de reduceri se întețesc.

Dureri de articulaţii şi este posibil să se activeze un ulcer de care au uitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top