Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 23-29 iulie 2017

Horoscop Minerva Rac 23-29 iulie 2017 – Și ei încep săptămâna debordând de energie. Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

Vor socializa pe 25 și 26 iulie deoarece au nevoie de aceste ieșiri pentru programele în care doresc să se implice și pot testa limita până unde pot merge în relațiile cu colegii, dar și cu cei care îi sprijină în muncă.

Horoscop integral Minerva

ALEGE ZODIA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Emoții puternice pe 22, 23 și 24 iulie,cu scopuri bine direcționate, mai ales că instinctul sau intuiția, cum vreți să-i spuneți, va fi cel care le va direcționa acțiunile. Vor avea parte și de succes și de iubire, nu trebuie decât să le folosească cu înțelepciune.

Totuși pe 26 și pe 27 iulie vor fi ceva mai duri, mai inflexibili, chiar vor da dovadă de îndărătnicie lucru care nu îi caracterizează și asta numai pentru că au momente în care se îndoiesc până și de ei.

Dar apoi vor fi iar răsfățați de soartă, încrederea revine și se poate discuta cu ei. Nu le-ar strica câteva ieșiri din decor, un week-end la munte sau unde le place lor, de exemplu.

Cu bateriile încărcate vor putea să-și uimească colegii și șefii cu ideile lor menite să rezolve problemele de serviciu, pe 25, 26 și 27 iulie. Posibil ca pe 28 iulie să fie convocați de un personaj cu autoritate care să le ofere un alt job.

Tinerii sunt surprinși cum de nu pot să fie remarcați de cine doresc ei sau de ce nu pot întâlni pe cineva așa cum își doresc. Nu se gândesc nici o clipă că sunt persoane care i-au remarcat, dar că sunt prea timide să recunoască asta.

Ia să privească mai atent în jurul lor, nu de alta, dar ar putea da cu piciorul la fericire și când? Tocmai acum când vacanța bate la ușă. E drept o discuție se leagă mai greoi, mai cu temeri, mai cu tatonări, trebuie să dirijeze discuția în direcția dorită și lucrurile se vor limpezi.

Și din punct de vedere afectiv și emoțional, pe 23, 24 și 25 iulie, intuiția în cuplu funcționează ceas. Să fie atenți la unele derapaje care se pot ivi pe 26 și pe 27 iulie, într-o confruntare despre ceea ce a fost și ceea ce este. Dar cum fiecare încercare este urmată de răsturnări de situație și relația lor va reveni la normal. În weekend vor trebui să facă față bolii unui copil.

Profesional, când vine vorba să facă progrese în carieră, nimic nu este destul ca să elibereze o doză din energia de care aminteam la început. Din fericire, au flerul de a opta pentru variante care întotdeauna îi aduc în poll position. Condiția este să nu li se urce la cap, altfel adio promovare, adio mărire de salariu.

Consumă multă energie cu echipa de oameni care îi susțin cu adevărat ambițiile în carieră ceea ce nu este rău. Ultimul lucru de care au nevoie acum este ca oamenii să le spună că nu vor reuși. Acum, cei mai buni oameni sunt cei care înțeleg exact cum se simt ei în lupta pentru păstrarea locului de muncă. Lucrurile se vor lămuri pe 23 și 24 iulie, chiar vor fi felicitați de șefi pentru performanță.

Financiar stau bine. Le intră bani în conturi, toată săptămâna. Banii vin din muncă proprie și din creșterea salarială. Cei care sunt pe cont propriu pot conta pe bani care pot veni de pe urma unui proiect de anvergură. Apoi, după 26 iulie li se returnează împrumuturi – de la prieteni, de la frați ș.a.

Ca sănătate contează foarte mult să învețe să își drămuiască energia. Către sfârșitul săptămânii îi sfătuiesc să facă plimbări lungi, drumeții, să își respecte orele de odihnă deoarece va fi o săptămână extrem de dinamică pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top