Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Rac 16-22 iulie 2017 – Perioada debutează pentru acești nativi cu o succesiune de trigoane în semne de Pământ și de Aer, simultane. Să nu credeți că este chiar atât de liniștitor precum pare.

Dimpotrivă cred că au de rezolvat o serie de aspecte care implică prin Soare, Casa identității personale, prin Pluto Casa contractelor și a parteneriatelor și asta mă duce cu gândul la o problemă de tip reziliere de contract sau la ruperea unor relații, iar prin conjuncțiile de pe 17 și 18 iulie, dintre Soare și Marte, în aspect aplicant, Mercur și Nodul Nord separant și Luna Neagră – Saturn, aplicant, iată o situație de tipul cariera versus bani, ca și cum nativii fac carieră tocmai pentru a obține cât mai mulți bani.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu mă întrebați cât plătersc pentru asta, uneori cu viața prin extenuare, sper să nu fie și problema lor.

Atenție la datorii către colegi sau se poate isca un conflict pentru ceva valoric, posibil tichete de masă, salariile ciuntite, salarii marite pe care unii le-au primit, alții nu le-au primit și pot fi trași la răspundere pentru asta mai ales dacă ocupă posturi de răspundere.

Tot pe 17 – 18 iulie un Zmeu, care nu este ceea ce pare la prima vedere deoarece, Racii trebuie să depășească zona de comfort și să pornească în căutarea a ceea ce vrea cu adevărat – că vorbim despre profesie, că vorbim despre copii, despre implicare socială sau despre ceea ce își doresc din sau de la carieră, lupta pentru păstrarea poziției, discuții și negocieri pe contracte așteptate de toată lumea, totul îmbrăcat într-o comunicare foarte bună generată de încrederea pe care o au în ceea ce fac. Sunt convinși că fac un lucru bun pentru ei și pentru ceilalți.

Marte care se apropie cu pași repezi de Soare, mi se foarte energic, deoarece se pune problema ascensiunii profesionale sau a unei promovări. Poate reprezenta un moment social de anvergură dar și de cotitură pentru realizarea lor profesională, socială sau, de ce nu, politică.

Din 19 până pe 22 iulie, un trigon în semne de Foc și unul în semne de Apă le aduce atât energia de care au nevoie cât și câteva zile de calm și de reflecție la rece asupra drumului pe care îl au de urmat, dublat de încercarea de a găsi soluții și pentru a nu-și pierde familia, să găsească acele modele care să le permită să pună de acord cerințele profesiei cu ceea ce își dorește familia.

Posibil ca aici conflictul să fie stârnit de mamă sau de soacră care încă nu au înțeles că odraslele au crescut, ba, mai mult, au proprii copii. Așa că le sugerez ca acum să își surprindă familia fie cu o ieșire de câteva zile la munte, fie rezervarea unor bilete pentru un concediu cum nu l-au mai avut de multă vreme.

Zmeul de care vorbeam, își extinde influența și asupra relațiilor de serviciu și a bolilor acute, în următoarele zile, și le pot ajunge la ureche lucruri care să îi destabilizeze emoțional, să realizeze că oameni în care au avut încredere i-au trădat, că postul pentru care voiau să dea examen este ocupat de cineva considerat mai bine pregătit sau o colică biliară pe fond de oboseală să îi țintuiască câteva zile la pat.

Financiar, am putea vorbi despre o săptămână în care dacă știu să păstreze echilibrul bugetului nu vor avea probleme în săptămânile care vor urma. Vor fi celtuieli firești dar nu dintr-acelea care să necesite investiții.

Posibilele oferte de asociere, ideea nu este rea, dar necesită o analiză atentă. Să nu se grăbească să dea răspunsul, ci le-aș sugera să stea de vorbă și cu un consultat în domeniu.

În ce privește problemele de sănătate, tinerii să fie atenți pe unde calcă, maturii să evite excesele, mă refer la cele alimentare, iar vârsticii se vor lupta cu, deja cunoscutele, dureri de picioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top