Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Leu luna august 2017

Horoscop Minerva Leu luna august 2017 – Sunt conectaţi direct sursă ! Cariera lor este la un nivel spiritual. S-ar putea să fie în mijlocul unei activităţi sociale care îi va conduce către calea și scopul adevărat în viață.

Aceasta este una din momentele cele mai pline pentru ei deoarece Mercur conjunct cu Nodurile Lunare lucrează acum pentru ei, pentru a le transforma sufletul și a-i călăuzi spre adevărata cale spirituală.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Există un trigon regal între între conjuncţia Mercur -Nodul Nord, trigon care se va reface spre sfârşitul lunii dar cu conjuncţia Marte – Soare în aspect separant, – Saturn din Săgetător şi Uranus din Berbec care este retrograd.

În multe privințe, li se va cere să se conecteze cu adevărat la o cale și să urmeze ce le spune intuiţia. S-ar putea să aibă mai puțină diplomaţie după 12 august, daorită lui Mercur retrograd, dar toate acestea sunt detalii minore pe care ei le vor alege după cum le-o cere inima.

Au deja o viziune generală asupra lumii. Să fie atenţi, să asculte pe toată lumea acum. Argumentele minore nu le vor aduce nimic bun.

Acesta este un mare punct de cotitură pentru mulți dintre ei! Nu trebuie decât să se plieze pe ce le spune sufletul, pe imboldul interior care îl simt, pe înțelepciunea și, bineînțeles, pe inima lor largă!

În ce priveşte relaţia şi iubirea, nimic nu îi poate opri în această lună. Dacă aleg dragostea și cântecul inimi, sunt la un nivel mai înalt decât orice sau oricine altcineva. Conduc în această calitate.

Acum învaţă despre cele mai mari daruri. Vor fi dintre cei care vor pune la îndoială capacitatea lor de a conduce şi de a analiza faptele sale în raport cu familia. Este momentul în care ar putea să-şi dea seama că cei care i-au susţinut şi îi susțin cel mai mult sunt şi au fost întotdeauna cei din familie.

De asemenea, este posibil să se logodească dacă nu sunt căsătpriţi iar dacă sunt singuri sunt în pragul de a întâlni pe cineva cu adevărat special. Nu este vorba despre o întâlnire oarecare ci este vorba de a experimenta întreaga lor disponibilitate sufletească şi, bineînţeles, inima.

Este unul dintre domeniile principale pe care se vor focaliza în această lună. Dacă se comportă aşa cum sunt ei în realitate, cele mai mari daruri ae vieţii se vor revărsa asupra lor zilnic.

Nu este momentul să lase garda jos tocmai acum, ci să gestioneze aceste momente armonizând relaţia cu familia, cu persoana iubită şi cu ceea ce se petrece cu ei în comunitate. Dacă au inima deschisă, vor vedea partea bună a lucrurilor.

Din punct de vedere profesional ar fi bine să nu-şi privească munca asemenea unei slujbe oarecare. Să înveţe să se inspire din viaţa lor, din conversaţiile pe care le poartă, din discuţiile cu colegii, din proiectele în care sunt implicaţi, cu energia lor inspirată.

Abordarea plină de bucurie față de viață este domeniul lor nu trebuie decât să decidă ce fac şi pentru ei înșişi. Atâta timp cât îşi facă munca cu zâmbetul pe buze. Când vine vorba despre scopul vieții, la asta lucrează Eclipsa Totală de Soare.

Este punctul culminant al anului și s-ar putea să aibă parte de un dar extraordinar, important este să îl vadă. Există mai multe stele fixe în semnul lor ale căror influxuri sunt amplificate de evenimentele astrologice care au loc în această lună.

Regulus, de exemplu le cere să ia frâiele puterii în mâinile lor deoarece numai aşa vor simţi că sunt conducători. Vor fi atacaţi în multe moduri în această lună. Vor avea mai multe responsabilități suplimentare, pentru că au câștigat cu adevărat.

S-au pregătit pentru acest moment toată viața lor, iar cei care sunt gata, vor experimenta propria putere în acest moment sau vor învăţa o lecție minunată legată de puterea lor de influenţă.

În ce priveşte finanţele, nu vorbim despre sume mici şi nu este vorba despre bani, în generl, ci despre sentimentul sau legătura cu ceea ce sunt de fapt banii. Există o trezire spirituală fundamentală în acest domeniu.

S-ar putea să vădă cât de mult, plăcerea de a face tranzacţii, de a investi sau de a acumula, pe care au demonstrat-o le va aduce oportunități în sectorul afacerilor și cu fleul lor financiar să descopere noi căi de a face bani. Culorile oranj și roșu sunt importante acum pentru că au efect protector.

Conexiunea cu mediul casnic, cu casa lor, este foarte importantă pentru sănătatea lor în această lună. S-ar putea să îşi petreacă mai mult timp în deplasare sau în rețea, îşi găsesc în același timp un spațiu intim pentru ei. Munca lor în cadrul unei comunități îi poate duce într-un spațiu atotcuprinzător.

Medierea, yoga sau reiki ar putea fi ceea ce ar ava nevoie pentru această lună. Luați în considerare și înotul sau orice tip de exerciţiu în apă (cada fierbinte, băi calde, rezervoare plutitoare).

Câteva remedii utile pentru această lună includ, uleiuri de floarea-soarelui, de trandafiri, de fapt, de orice floare, ceaiul de păpădie, broccoli și să poarte culoarea roşie şi cristale roşii cum sunt rodocrozitul şi granatele! Ca şi cristale ochiul de tigru și cuarțul de stâncă lucrează în favoarea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top