Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Berbec 9-15 iulie 2017 – problema care și-o pun în această săptămână, este dacă dragostea poate fi organizată asemenea unei agende de lucrusau trebuie să vină atunci când sunt pregătiți pentru asta. Ei bine, săptămâna aceasta, unii Berbeci vor fi surpinși pe picior greșit și vor cădea în capcana lui Cupidon.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Încă de luni, vor simți că le fuge pământul de sub picioare şi se vor întreba, surprinşi, oare nu cumva a venit vremea să mă așesz la casa mea? Sau se vor împotrivi cu toată puterea convinşi că lor nu li se poate întâmpla aşa ceva.

Mercur în trigon cu Chiron arată altceva pe 10 iulieşi în sensul bun.
Cuplurile tinere se pregătesc de schimbări în familie, deoarece pe 11 sau 13 iulie ar putea adopta un animăluț de companie, vor lua decizia să se mute împreună în cazul că trăiesc separat sau familia lor se va mări prin venirea pe lumea a unui pui de om.

Cuplurile mature, fac și ele schimbări pe 13 și 14 iulie, dar de astă dată pentru a face loc tinerei familii, acolo unde se poate, unde nu, vor căuta soluții rapide.

Pe 12 iulie, o colegă le deschide ochii asupra relaţiilor cu colegii de muncă şi putem vorbi fără nicio rezervă, despre tăierea unora toxice, mai mult își doresc să arunce tot ce nu mai au nevoie în viața lor profesională, sa aducă la zi sarcinile de serviciu, să-și impună un anumit ritm de lucru care să îi sporească eficiența și să-și stabilească termenele de execuție. Nodul Nord în trigon cu Saturn îşi face datoria.

Sper să nu fie doar un impuls şi a doua zi vor uita de asta, altfel nu să le fie prea moale. În back ground ultima zbatere a crucii cardinale le va sta ca un ghimpe în coastă.

Suflul cu care încep ziua îi antrenează și pe ceilalți și șefii mai mari pot constata că sunt buni leaderi și iata, gata, avansarea!

Banii vin, Casa a 2-a sunt sub semn venusian, dar opoziţia cu Luna Neagră spune că felul în care îi administrează ține de felul cum știu să-și administreze bugetul personal și atitudinea pe care o au față de bani.

Felul în care muncesc este unul determinant și pentru mulți dintre ei câștigurile din muncă proprie înseamnă un adevărat succes. Și logic, mare parte din acești bani vor merge pe te miri ce, începând cu accesoriile scumpe, îmbrăcăminte, bijuterii, autoturisme, iar pentru omul obișnuit pe cheltuielile cotidiene.

Sa verifice pe 12 iulie dacă sunt cu achitarea taxelor impozitelor la zi. Pe 10 sau 11 iulie ar putea să descopere că unul din angajatori, cu mult timp în urmă nu le-a plătit dările către stat și să înceapă să alerge ca să aducă totul la zi.

Spre sfârşit de săptămânî,corpul lor simte nevoia de relaxare și în consecință, dacă nu sunt atenți la aceste semnale, se pot confrunta cu ieșiri nervoase de necontrolat, cu pusee de tensiune arterială, cu dureri de cap și chiar crize renale declanșate prin epuizare energetică.

De asemenea, cei care știu că au probleme cardiace să aibă grijă la fluctuațiile de climă, în special la schimbările bruște de temperatură. Probleme cu care se mai pot confrunta sunt sinuzitele sau dantura ori cu durerie de spate, dureri lombare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top