Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Berbec 5-11 noiembrie 2017: Lucruri care ţin de credinţă şi de viziunea proprie vor marca săptămâna nativilor din Berbec. Iar lucrurile care se petrec în preajma lor îi fac să îşi schimbe părerea despre divin.

Problemele nu au trecut, pentru că Marte acţionează la nivelul Casei Muncii. Relaţiile cu colegii continuă să fie tensionate şi asta datorită comunicării deficitare, un comunicare care ameninţă şi relaţia. Dispoziţii schimbătoare, mai ales pe 7 şi 8 noiembrie.

Acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, acum sunt inocenţi de nu mai ştie omul cum să îi ia. Pentru ei, crucea cardinală acţionează extrem și lovește în sistemul de relaţii, în cutume şi credinţă, în sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă. Le-aș sugera un concediu,, dacă pot să și-l ia, un concediu care să îi ţină departe de conflicte.

Evitând conflictele de la serviciu, rămân cele domestice şi iar nu e bine, aşa că cel mai bun sfat este să se ăncerce să faca un fel de pace cu ce simt. Grea lecţie, dar de folos.

Cuplurile hârșâite de viața în doi găsesc acum echilibrul nevoilor interioare prin detașarea cu seninătate de tot ce a însemnat patimă, grabă, impuls ca să regăsească în Trecut pârghiile Prezentului pentru a merge ai departe altfel decât până acum.

Tinerii dispun de fler pentru a găsi cel mai bun mod de a obține ceea ce vor, dar și acea persoană specială pe care o doresc. Se poate întâmpla asta pe 6 și/sau 7 noiembrie. Deci, să pornească la drum cu încredere, este cel mai bun mod de a descoperi direcția în dragoste.

Iar undeva pe10-11 noiembrie vor putea avea sntimentul că și-au găsit locul lor sub soare.
Pe 8 noiembrie, cei tineri pot înregistra mici victorii intelectuale datorită prezenţei de spirit şi vitezei de reacţie.

Maturii au mari șanse să se bucure de un succes financiar de pe urma creativităţii şi a originalităţii. Aș spune că este momentul să renunțe la tot ce nu le mai este de folos, la tot ce este perimat și anacronic și să preia ideile noi, avangardiste care îi va propulsa în viitor.

Pot apărea și blocaje, iar pericolul acesta îi paște puternic până în preajma datelor de 8, 9 noiembrie, când vor cere sfatul cuiva cu experiență, ca pe 10 și 11 noiembrie să iasă la lumină.

Pe 6 noiembrie, Mercur ajunge în Săgetător, deci mintea lor va suferi o transformare subită, din agerime şi promptitudine se vor pomeni vorbind despre seri sub clar de lună şi despre iubire, despre studii, despre spirit de aventură.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură dinamică, benefică pentru cei care lucrează în sănătate, armată, industria extractivă, dar şi pentru cei care lucrează în domeniul imobiliarelor.

Dar, atenție, e musai să aibă grijă ce acte întocmesc, fiindcă nu prea le stă mintea la muncă.
Sănătatea vizează, în continuare, rinichii şi ficatul. Sunt posibile și dureri de cap de durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top