Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Berbec 16-22 iulie 2017 – importante pentru ei în această săptămână sunt parteneriatele, călătoriile, cariera, imaginea socială și propria exprimare. Și toate acestea se înlănțuie în șirul evenimentelor care străbat întreaga lună asemenea unui fir roșu.

Conjuncția lui Soare – Marte în Casa familiei aruncă în luptă forțele solare – strălucire, organizare, diriguire, afirmare și forțele mercuriene – gândire, concepție, creativitate, originalitate, dar cele două forțe se șicanează cu cele jupiteriene – noroc, abundență, venituri sigure. Deci, ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială și luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment și pot semna contractul.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De cealaltă parte, Pluto și Junona în Casa Carierei se contrează cu Soarele – inovația, ingeniozitatea, progresul și viitorul ca și cu Marte de parcă acesta din urmă este furios că nu poate impune el ritmul.

Dar degeaba au idei și originalitate dacă nu au asigurată partea materială și suportul. Nu vă repeziți să faceți lucrurile în grabă ca să nu regretați mai apoi.

Saturn în trigon cu Uranus vine să suțină segmentul studiilor academice de natură economică și de administrarea afacerilor, sugerate de sextilul cu Jupiter, în primele două săptămâni ale lui frebruarie.

Orice examen, orice decizie legată de studii, orice discuții, acum se vor fructifica foarte bine.

Conjuncția Soare – Venus în trigon cu Chiron din perioada 17 – 19 iulie poate semnifica o promovare profesională, o eliberare de acuzații pentru cei implicații în procese cu iz penal, o scoatere de sub urmărire penală, o angajare în proiecte sociale de anvergură sau pur și simplu o intervenție chirurgicală în regim de urgență, finalizată cu succes.

În momentul în care Marte va face conjuncția cu Soarele și intră în trigon cu Luna Neagră / Lilith, să se aștepte la schimbări de natură sentimentală, chiar la provocări prin rupturi de relații, cupluri care o târâie de ani de zile vor fi capabile să pună punct, altel pot trece printr-un moment de criză și este nevoie de eforturile amândurora ca să treacă greul.

Chiron în pătrat cu Saturn sugerează atenție la evenimentele rutiere în care sunt implicați sau o decizie de a finaliza o serie de studii în perioada 19 – 22 iulie. Tot acum se pot finaliza dosare cu probleme, poti decide să pună capăt unor parteneriate de afaceri, unor contracte care nu îi mai satisfac, toate vor fi puse pe tapet într-o ordine atât de firească că nici lor nu le va veni să creadă.

Chiron – cunoaștere de sine, rană sufletească, curaj, luptă, arată că încă se chinuie să scape de niște fantome care le mai bântuie sufletul. Aveți curaj și trimiteți-le în lumea lor!

Vindecați-vă sufletul prin conștientizarea a ceea ce va urma și nu prin ceea ce a fost și asumați-vă destinul. Acum au nevoie de o anumită cenzură afectivă, de o strunire a emoțiilor ca să se întâlnească cu ei înșiși și să iasă din bucla temporală în care se află ca să revină pe drumul lor. Este o luptă pe care unii dintre voi o duc de mai bine de 20 ani.

În schimb, trigonul dintre conjuncția Saturn – Luna Neagră în Casa studiilor și a drumurilor lungi și Uranus, spune că au sprijin și din partea partenerului / partenerei sau a familiei dar și energia, ca să fructifice contractul pe care îl doresc pe jocul dușmanilor.

Totul este să fie atenți la ce vorbesc. Aș sugera să nu ia decizii vis-a-vis de mariaj atâta timp cât de Pluto se apropie Jupiter că nu va fi o separare ușoară, cel puțin nu în perioada 20 – 22 iulie.

Ca sănătate, ceva mai multă atenție la răceli, la imunitate și la odihnă, la stările de stress accentuat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top