Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Leu

Leu

În prima jumătate a săptămânii va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei care de care mai fiabile. Problema este, la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Schimbările vor fi, indiferent că le place, că nu le place. În prima zi, luni 5 februarie, vor fi aşa cum ştiu ei să fie, bonomi, teatrali, mână largă. Succesul îi învăluie ca un halou perpetuu iar ei au acum o perioadă foarte bună.

Apoi, există în viaţa lor o persoană specială care îi face să se comporte ca nişte adolescenţi aşa că să nu vă mire dacă îi vedeţi transportaţi într-o asemenea stare şi mai ales faceţi-vă că nu vedeţi atunci când se ţin de mână. Vineri în schimb, pe 9 februarie se vor simţi din ce în ce mai obosiţi dar îi sfătuiesc să nu se lase doborâţi de plictiseală ci să se odihnească, să nu ţină cont de ce spune unul sau celălalt.

Dacă iubesc ceva la fel de mult ca și acumularea de informații atunci acela este romantismul. Sunt bolnavi de romantism atunci când au ocazia să demonstreze ce pot, când vor da dovadă de gesturi menite să le exalte nu doar imaginația ci și crfeativitatea, cum aminteam undeva mai sus. Găsesc întotdeauna ceva de făcut ca să demonstreze persoanei iubite sau partenerei gesturile de care sunt capabili.

Mai mult sunt consilieri de nădejde și le dau sfaturi celor tineri care se confruntă pentru prima oară cu sentimentul de neliniște pe care îl induce uneori iubirea. Acum, Leul singuratec este gata de atac. Îi place cineva şi plănuiește cum să dea lovitura de graţie. Să nu-şi facă probleme deoarece se pare că nici persoanei respective nu le sunt indiferenţi, aşa că la…luptă!!

Şi să-şi folosească şi mintea pentru asta, că respectivei persoane tocmai asta îi place, felul lor de a gândi lucrurile. Dacă au vreo idee, două, trebuie să gândească într-un mod practic dar şi romantic la ce vor face la sfârșit de săptămână. Totul ţine de cum ştiu să reacţioneze iar efectele se vor vedea imediat.

Pentru cei căsătoriţi, săptămâna este una de adaptare din mers la noile nevoi de familie – renovări, schimbat parchet, schimbat mobilă, toate vin în cascadă şi nu îşi mai vă capul de treabă. Dar şi când vor termina, nu va mai fi nimeni mai mândri ca ei.

La servici, ştie toată lumea că sunt poate cei mai buni organizatori şi creatori de strategii, aşa că vor fi solicitaţi să-şi dovedească aceste talente şi o vor face degajat, non şanalant spre surprinderea colegilor care se luptă din greu să găsească soluţii.

Cum spuneam undeva mai sus vor da dovadă de creativitate, ideile lor fiind agreate şi chiar date ca exemplu. Le-aş sugera să fie atenţi cum le prezintă deoarece modul de prezentare ar putea da un alt sens carierei lor şi lucrurile vor cunoaşte o întoarcere de 180 de grade sau un riviriment care şi pe ei îi va surprinde.

De asemenea, perspectivele financiare sunt excelente și au șansa de a face profit de pe urma unor idei care țin de felul lor de a fi și nu de carieră, în compania oamenilor care i-au format.

Indiferent de disputa în care intră, șansele ca acestea sa se încheie în favoarea lor este maxumă. Dacă au propria afacere vor gestiona finanțele de maniera că vor stârni multe dușmănii. Dacă sunt angajați în diverse instituții de stat vor parcurge o perioadă extrem de intensă și profitabilă. Sunt capabili să realizeze tot ceea ce își propun.

Ca sănătate este nevoie de disciplină de fier ca să-şi atingă ţelurile propuse, ceea ce presupune ore fixe de culcare şi de sculare, mese fixe şi poate mersul la sală sau dacă nu le place sala, câte o plimbare lungă spre seară. Dacă doresc să schimbe ceva, îi sfătuiesc să se apuce de ceva nou – înot, de exemplu.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top