Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Leu

Există o influență nouă, plină de viață, care apare în această săptămână și care ar putea schimba afacerilor tale sau îți va abate concentrarea de pe carieră.

Marți, 22 mai, faci progrese serioase, deoarece Uranus a intrat în Casa a 9-a a studiilor și a filosofiei de viață și ar putea inspira o abordare mai independentă a obiectivelor și planurilor. Iar cu Mercur conjunct cu excentricul Uranus, ai putea primi niște știri interesante sau chiar o ofertă neașteptată de muncă undeva în străinătate.

Tot acum, Marte se mișcă în Casa relațiilor, încurajându-te să rezolvi orice problemă si să eliberezi stresul. Cu Venus în Rac în Casa a 12-a a spiritualității și a lucrurilor ascunse, aceasta poate fi șansa ta de a te conecta cu dorința inimii și a găsi o cale de a da viață viselor tale. Intrarea Soarelui în Gemeni și în Casa carierei, duminică, 20 mai, poate provoca o deschidere suplimentară spre evenimente sociale și spre distracția cu prietenii.

Ești interesat de cum te văd alte persoane. Suferi din dragoste pentru că îți pasă prea mult de ceea ce cred ceilalți despre tine. Nu-ți fie teamă să fii tu și să faci singur lucruri de care îți pasă. Nu e treaba nimănui cum te descurci în afacerile tale sentimentale. Modelele bune sunt importante în weekend, dacă dorești să faci o impresie extraordinară la prima întâlnire. Ține ușa deschisă pentru cineva drag.

Profesional acum s-ar putea să te simți împrăștiat. Lipește-te de ceea ce este cel mai confortabil și mai familiar pentru tine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment potrivit pentru a te prezenta la un interviu. Este o perioadă norocoasă pentru chestiuni juridice, semnare de contracte și prezentări minunate pentru public. S-ar putea să te simți deosebit de sensibil în legătură cu o problemă care te necăjește de ceva timp. Sunt posibile unel sensibilizări. Fă tot ce este mai bun pentru a te alătura tuturor. Menține așteptările la un nivel scăzut.

Financiar există unele probleme în casa ta, unde doar cheltui parcă în neștire. Din dorința de a crea un spațiu mai mare te angajezi într-o serie de îmbunătățiri, dar este esențial să determini ce avans îți poți permite. Pe de altă parte, dorești să te distrezi și să îi impresionezi pe cei cu care faci afaceri. Nu îți face griji. Totul vine la timp. În primul rând, mai întâi lucrează și apoi culege roadele.

O serie de aspecte puternice sugerează că problemele de sănătate care te deranjează vor începe să se rezolve de la sine. Este posibil să găsești un tratament care să funcționeze sau să descoperi că problema dispare singură. Meditația te poate ajuta să rămâi calm și liniștit și să cultivi liniștea interioară, ceea ce va fi excelent pentru sănătatea ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top