Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Fecioară

Fecioară

În general, în săptămâna 4 – 10 februarie, pentru aceşti nativi, accentul se va pune pe bugetul pe care trebuie să şi-l echilibreze, mai precis, cum obişnuiesc eu să spun, să înveţe să-şi readministreze bugetul răvăşit de tot felul de cheltuieli ocazionale. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta şi să spună ce anume le place sau ce îi deranjează.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Să fie însă pregătiţi, deoarece lucrurile se pot complica datorită modului în care comunică. Dacă ne gândim un pic, merită să lupţi pentru ideile la care ţii, iar această luptă îşi va arată roadele benefice, până spre finalul primei decade.

Să folosească această perioadă pentru a crea, pentru a da minţii sale un răgaz să analizeze ce este de făcut, să nu îşi facă griji pentru că nu vor fi probleme, de fapt, majoritatea gândurilor şi ideilor pe care le au sunt chiar bune. Acești nativi îşi irosesc energia încercând să rezolve o grămadă de probleme care pur și simplu nu sunt ale lor, indiferent ce cred unii despre ei, mai ales pe 7 februarie.

Ar trebui să-şi conserve această energie pentru propriile proiecte spectaculoase. Până pe 5 și 6 februarie, mai verifică odată dacă fiecare detaliu este corect sau ar putea să seteze ultimele comenzi înainte de a purcede la drum. Problemele altora trebuie să fie ultimele la care să se gândească acum.

Sunt unele probleme care au legătură cu viața lor privată și probleme care nu au nimic de a face cu ei. Din prima categorie face parte nevoia de a exercita un anumit control asupra partenrei/lui. Lucrurile din cea de a doua categorie sunt mai greu de rezolvat.

Înainte de a înţelege că au cheltuit prea multă energie încercând să schimbe ceva asupra căruia nu aveau niciun control pe 5 februarie, să se asigure că au verificat şi ştiu exact cu ce fel de probleme au de a face. Apoi, trebuie să găsească o cale cum să le abordeze.

Dar, nu în cele din urmă, cel mai bun lucru este să se asigure că le este lor bine, restul nu mai contează. În cuplu nimic nu este mai romantic decât comunicarea simplă, de modă veche. Este lucrul pe care trebuie să şi-l repete mereu în gând. Dar mai trebuie să înveţe să şi asculte nu doar să ceară. Efectele pozitive ale acestui act, aparent simplu, vor fi aducătoare de lucruri nesperate, mai ales dacă îl includeţi ca un exerciţiu de rutină în existenţa voastră.

Chiar dacă colegii de muncă le cer să facă ore suplimentare ca să lucreze şi să încheie toate proiectele care le au în lucru, să nu spună nu deoarece le va prinde bine o zi – două de relaş, după aceea, ca să se pregătească pentru propriile proiecte! Dăcă joacă murdar le vor pune în faţă tuturor detractorilor, cele mai mici detalii ale greşeliilor din ultimul an, pe 7 și 8 februarie. Să nu se lase provocaţi.

Vor fi pe cai mari pe 9 februarie. Dacă lucrurile vor rămâne nelămurite, starea lor interioară se va reflecta în calitatea muncii lor fapt pentru care ar putea fi penalizaţi. Este asemenea unei rotiţe care începe să scârţâie pentru că nu este unsă. Dacă le lipseşte curajul vor merge din ce în ce mai greu până când se vor pomeni într-un blocaj total. Niciodată nu este prea târziu ca să îndrepţi lucrurile.

Urmează o perioada deloc favorabilă perspectivelor financiare. Orice conflict care îi implică se poate întoarce împotriva lor. Trebuie să gestioneze lucrurile de maniera ca orice diferend ar avea să îl evite, să bată în retragere, să nu riposteze pentru că riscă să rămână fără surse de venit.

Unii nativi se implică în afaceri mai puţin curate dar nu vor avea câştigurile pe care scontează, ci mai de grabă o mulțime de probleme care ar putea fi dezastruoase.

Sănătatea scârţâie niţel, în sensul că se confruntă cu dureri de spate, de ceafă şi de braţe, se simt ca şi cum s-ar fi bătut, se datorează statutlui îndelungat în faţa calculatorului. Poate nu ar strica o discuţie şi cu un specialist kinetoterapeut.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top