Connect with us

Revistateo.ro

Minerva

Horoscop Minerva 2018 PEȘTI – Generalități, provocări și oportunități

Horoscop Minerva 2018 PEȘTI – 2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viața lor. De fapt, vor face față mai multor situații, vor arăta o atitudine responsabilă și matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar și pe ei la început.

Astfel, ar putea fi greu de înțeles modul în care au reușit în cele din urmă să fie luați în seamă într-un context dificil, care însă face ca ei să nu se dea bătuți.

Mineva Pești 2018 – Culoarea, metalul și cristalele specifice

  • Stăpânul semnului – Marte
  • Culoarea specifică – roşu, alb şi roz.
  • Metalul caracteristic – fierul
  • Cristalele semnului – rubinul, rodocrozitul, granatul, piatra sângelui, ametist, cuarţ roz, carneol, jasp roşu.

Oportunitățile

Până în 8 noiembrie 2018, se vor bucura să petreacă timpul liber alături de cei dragi, în timp ce Jupiter le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel și ar putea, în cele din urmă, să rezolve unele probleme vechi, cu rudele apropiate care le-au creat probleme sau cărora le-au pricinuit neplăceri juridice.

Cei care dispun de ceva resurse vor dori să investească în casă, să-şi schimbe locuinţa sau să-şi cumpere o alta, aşa că paginile de imobiliare ale ziarelor îi vor atrage ca un magnet. De asemenea, ar putea apela la revistele pentru casa şi grădina şi amenjarea lor, care vor deveni o adevărată sursă de inspiraţie.

Ar putea să-şi vândă apartamentul sau casa cu un preţ foarte bun, ar putea face un schimb de locuinţă avantajos sau ar putea găsi un apartament de închiriat pe termen lung.

Dacă au casă şi doresc să mai construiască un corp de clădire sau să mai ridice un etaj, vor primi cu uşurinţă aprobarea să o facă. Ca întotdeauna, vor fi atraşi de lucruri vechi, de antichităţi și acum, le vor descoperi pe cele mai frumoase şi mai adecvate casei lor. Se vor simţi foarte apropiaţi de părinţii şi copiii lor.

Pe 10 octombrie 2017 Jupiter a intrat în Scorpion, unde va sta până pe 8 noiembrie, când va intra în domiciliu. Va urma o perioadă benefică, în sensul că se vor bucura de tot ceea ce le va oferi viaţa. Vor participa la festivaluri, expozitii şi spectacole interesante și vor urmări cu asiduitate rubricile de divertisment de la televizor şi de pe internet.

Cei care sunt singuri vor găsi o companie romantică pentru distracție, iar cei care sunt într-o relaţie vor fi obligaţi să ia o decizie – încotro se îndreaptă aceasta; cei care sunt părinţi se vor bucura să petreacă timpul cu copiii lor.

Dacă sunt femei care doresc să rămână însărcinate, acum este un moment excelent pentru că le va fi mult mai uşor să conceapă un copil decât în alte perioade ale anului. După 7 martie, când Jupiter va intra în retrogradare, se stinge și perioada intensă de fertilitate.

Provocările

Până pe 31 decembrie 2017, Saturn va schimba semnul, va intra în domiciliu din Casa a 9-a a străinătății, a drumurilor lungi și studiilor academice, a filosofiei și credinței, ca apoi pe 8 februarie să treacă în Casa a 10-a, a imaginii sociale și a carierei.

Vor continua să fie din ce în ce mai atenţi la cheltuielile pe care le fac, iar cei care doresc să-şi cumpere un apartament vor căuta instituţia financiară care oferă cel mai bun credit ipotecar.

Tot acum vor urmări cu atenţie în ce condiţii să-şi sporească avutul, care bancă dă cel mai bun comision, ce pachet de servicii este mai rentabil. Atenţie, dacă nu îşi achită impozitele şi taxele la timp, penalităţile ar putea fi mult prea costisitoare.

Neptun sugerează, undeva în perioada martie – mai, că prin cineva apropiat – părinţii, partenerul de viaţă ori cel de afaceri, economiile sale ar putea creşte vertiginos, ceea ce pentru nativii Berbec va fi o încântare.

Posibil ca mulţi dintre ei să primească fie dividendele de la care îşi cam luaseră gândul, fie le va fi mărit salariul cu avantajele care decurg din aceasta sau cei care au afaceri ar putea primi o ofertă de colaborare ori de asociere de nerefuzat. Este bine însă, înaite de a semna orice act, să verifice bonitatea celui care face oferta, ca măsură de prevedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Minerva

To Top