Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – FECIOARĂ

Tensiunile sporesc pe măsură ce ei au impresia că lucrurile stagnează, au impresia că lumea are ceva cu ei, se războiesc cu toţi inclusiv cu familia, noroc că este duminică şi lucrurile nu repercutează asupra profesiei.

De fapt, problemele lor pleacă de la o incapacitate de acceptare a realităţilor din jur, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt şi nu cum vor ele să pară şi mai ales pe care vor să le domine.

Pentru Fecioară dragostea înseamnă totul sau nimic şi totul sub semnul imperativului de ce asa si nu cum vreau ei şi de aici o întreagă avalanţă de reproşuri.

Nu o face pentru că este rea ci pentru că ea, efectiv vrea să cunoască mecanismul greşelii pentru a nu mai cădea în aceeaşi capcană. Din păcate cei din jur percep intenţiile Fecioarei ca pe o agresiune la identitatea mentală şi fizică şi fug mâncând pământul.

De aici ciocniri cu parteneri de viaţă şi cu copiii, cu cei din familie, spiritul critic exacerbat îi poate transforma în adevăraţi monştri, ii face nu doar nervoşi ci şi agresivi şi să nu ne mirăm dacă auzim că x şi snopit consoarta sau copilul în bătaie şi autorul este o Fecioară.

Pe de altă parte celor care ştiu că au un vecin Fecioară să facă bine să nu se bage în ciorba lor căci indiferent de gestul pe care îl fac, tot prost va fi interpretat şi se mai aleg şi cu o duşmănie pe viaţă.

De miercuri, 15 noiembrie, lucrurile se liniştesc, realizează şi ei că au sărit calul şi vor încerca să-şi împace familia scoţând-o seara la un restaurant sau pregătindu-i pentru o escapada de câteva zile acolo unde îşi doresc.

Profesional sunt foarte bine susţinuţi, creativitatea de tip uranian se supune mentalului analitic de tip mercurian şi de aici ies lucruri extraordinare care ar trebui să le ridice mingea la fileu în zilele de 13, 14, 15 noiembrie.

Avantaj tinerele Fecioare, fetele îndeosebi, vor da dovada unei logici şi a unei capacităţi sincretice imbatabile şi le vor evidenţia mai ales dacă au de susţinut vreun parţial sau vreun un examen de orice fel. Pentru bărbaţii Fecioara argumentaţia şi logica sunt atuurile cele mai bune în aceste zile.

Dacă perioada debutează cu o criză financiară dumincă 12 noiembrie, aceasta se va redresa rapid luni 13 noiembrie când Luna şi Soarele le vor aduce bani din drumuri sau pentru nişte drumuri pe care urmează să le facă.

Unele Fecioare însă ar putea să aibă probleme, fie nu le intră banii pe card, fie le-a fost blocat contul, fie suma pe care o au nu le ajunge, cert este că zilele de 14, 16 şi 17 noiembrie ar putea fi niţel mai stresante. Să încerce să se limiteze la cât au.

Ca sănătate, le sugerez să fie atenţi la labele picioarelor, să nu se rănească din te miri ce.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top