Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Mihai Voropchievici 3 - 9 aprilie 2017. Este o saptamana, cat si o luna surprinzatoare pentru multe dintre semnele zodiacale.

Horoscop saptamanal

Horoscop Mihai Voropchievici 3 – 9 aprilie 2017

Horoscop Mihai Voropchievici 3 – 9 aprilie 2017. Numerologul a citit din nou in rune si a aflat ce rezerva astrele pentru urmatoarea perioada.

Previziuni pentru fiecare zodie

Previziunile pentru aceasta saptamana sunt valabile pentru intreaga luna. 1 inseamna start, de aceea cum veti incepe saptamana, asa o veti continua intreaga luna. Afla previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec.Pentru ca am picat pe 1 aprilie si este inceput de saptamana conotatiile vor merge cu dublu efect, adica si pentru luna intreaga. Berbecii sunt rugati sa fie mai rabdatori, sa astepte si sa nu forteze mana norocului.

Taur. Taurii au si o saptamana, dar si o luna cu multe schimbari. Mare atentie!

Gemeni. Pentru Gemeni exista variante sa-si caute de lucru, au nevoie de o munca mai eficienta, dar si sa-si caute o casa noua.

Rac.Racii au o luna in care vor primi foarte multe vesti bune si o saptamana in care primesc multe cadouri atat din partea colegilor, cat si din partea partenerului de viata. CITESTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI IN HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top