Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Trei astrologi, o singură concluzie! Săptămâna pe care trei zodii nu o vor uita niciodată

Mihai Voropchievici, Urania și Acvaria au realizat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Iată la ce concluzie au ajuns cei trei și care sunt zodiile care vor avea o săptămâna pe care nu o vor uita niciodată.

Horoscopul runelor 9 – 15 decembrie 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 cum va fi săptămâna viitoare pentru fiecare zodie în parte. Iată ce anunță runele pentru zodia ta.

BERBEC: Vor da lovitura, sunt norocoșii și se va produce un salt calitativ în viața lor. Nu e de azi pe mâine.

TAUR: Sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru niște schimbări majore, se drege busuiocul la final de an.

GEMENI: Primesc un sfat, să lase la o parte toate fricile și grijile și să se pregătească pentru un an mult mai bun, nu doar o săptămână.

RAC: Au o săptămână foarte încărcată, de mesaje. Să aibă grijă la corzile vocale.

LEU: Au o săptămână în care le-a fost bine. Astrele anunță o călătorie de o săptămână, două. Citește continuarea AICI.

Horoscop URANIA 8 – 14 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal al Uraniei și vezi ce îți rezervă astrele pentru a doua săptămână a lunii decembrie. Cine va avea parte de provocările vieții sale. Mercur va intra în Săgetător.

BERBEC

În prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea opțiunilor și atașamentelor adecvate nevoilor lor. Dorința Berbecilor va una protectivă, ei nedorind să se lase târâți de impresii, valori false.

Impulsuri puternic resimțite, în legătură cu evoluția lor socială, profesională, umană sau de crez interior, din 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, și care le va da posibilitatea să se informeze ori să primească precizări importante în această direcție care să le ușureze deciziile.

Bună comunicare cu străinătatea prin intermediul relațiilor personale sau cu reprezentanții unor instituții. Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, și 11 decembrie noaptea, nevoie de concentrare asupra premiselor sociale și/sau profesionale care sunt supuse presiunilor exterioare; efort de rezistență și autodepășire.

Între 11 decembrie, după ora 01:40‘, și prima parte a zilei de 13 decembrie, informații care nu fac plăcere, care surprind în mod neplăcut ori care îi pun pe gânduri în legătură cu unii dintre prietenii lor. Întâlniri care evoluează spre ceartă, harță, ostilitate. Între 13 decembrie, după ora 14:40 ‘, și 14 decembrie,univers interior activ.

Taur În prima parte a zilei de 8 decembrie, preocupări legate de bunuri și bani care trebuie să le revină cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane (moșteniri, donații și cadouri substanțiale). Abordarea juridică, notarială, financiară sau morală a unui câștig scontat se vaaccentua după 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019. Citește continuarea AICI.

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează, potrivit astrologului Acvaria. Iată cine va avea o săptămâna extrem de grea, dar și cine va primi niște vești de vis.

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018 BERBEC
Nu-ți găsești locul în mediul în care te afli, nu te poți integra, parcă ai fi printre străini sau nu ești compatibil cu scopurile care îi apropie pe acești oameni.

Dacă vezi că, orice ai face, nu te simți în largul tău, mai bine ai părăsi acel mediu, semn că nu ești pe aceeași lungime de undă cu aceștia. Fac parte din altă generație, se află pe alt nivel intelectual, spiritual, emoțional, de pe altă lume parcă, deci caută-i pe cei care îți seamănă.

Și există astfel de persoane cu care ai ce vorbi, cu care poți comunica ușor, ca de la egal la egal, fără să te simți nici în plus, nici mai mic, nici mai neînsemnat. Sună un prieten și invită-l undeva sau, dacă telefonul tău sună, trebuie neapărat să accepți propunerea care ți se face pentru că va fi în beneficiul tău.

Ai toate șansele de a cunoaște pe cineva nou, față de care ai o atracție instantanee, fie că e vorba de șansa unei idile romantice, fie că e vorba doar de o frumoasă sau profitabilă prietenie. Spune da celui care încearcă să s e apropie de tine, deschide brațele să primești iubirea și prietenia, dar stai totuși departe de cei cu care nu ai nimic în comun.

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018 TAUR
Există un cuvânt pe care îl urăști, dar care, săptămâna acesta, va apărea în calea ta ca un refren obsedant și de-a dreptul iritant: nimic.

Practic nimic nu iese, nimic nu merge, nimic plăcut nu apare, dar nu te supăra totuși. Și din nimic iese ceva până la urmă, pentru că, dacă ai încercat toate căile de a ieși din zona de blocaj tern, trebuie totuși să faci ceva, să scapi de acel nimic cu care te întâlnești la tot pasul.

Fă ceva, așadar, ceva, orice, numai a nimic să nu sune, pentru că e nevoie acum de o intervenție curajoasă pentru a te opune acestui nimic. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top