Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Rac

Horoscop lunar septembrie 2018 Rac. Stresul își pune amprenta asupra activităților tale de zi cu zi. Luna septembrie vine cu provocări uriașe.

Horoscop lunar septembrie 2018 Rac

Vei fi nevoit să faci tot felul de concesii cu care în mod normal nu ești de acord. Ai de ales între două rele din punct de vedere profesional și nu știi care este răul cel mai mic.

Poate că nu ar strica să te consulți cu persoane care au reușit și au fost puse în situații asemănătoare cu cele care te vor încerca mai ales între 20 și 27 septembrie. Cariera cunoaște o pantă destul de abruptă, dar cu ajutorul dârzeniei de care dai de multe ori dovadă o s-o scoți la capăt și de data aceasta.

Din punct de vedere financiar este o lună potrivită investițiilor în… tine. Da, poate că este cazul să schimbi garderoba, accesoriile pe care le porți și care nu îți mai poartă același noroc sau unele chestiuni mai… personale.

Din punct de vedere amoros, e o lună a promisiunilor. Unele promisiuni vor fi făcute scrâșnind din dinți, asta pentru că mai ai niște rețineri vizavi de relația în care ești implicat, altele vor fi niște jurăminte pe care chiar le simți.

Va fi o lună cu suișuri și coborâșuri mai ales dacă ești într-o relație de mai mulți ani. Este o lună care vă va aduce pe amândoi cu picioarele pe pământ, care vă va învăța să visați frumos dar respectând limitele realității.

Cu alte cuvinte, va trebui să înveți să trăiești cât îți permite plapuma, așa că nu trage foarte tare de ea căci visul frumos s-ar putea termina!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top