Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar septembrie 2018 Balanță

Horoscop lunar septembrie 2018 Balanță. În septembrie vin unele situații dificile. Vei fi față în față cu anumite adevăruri pe care nu le mai poți ascunde.

Horoscop lunar septembrie 2018 Balanță

Te vei concentra exclusiv pe muncă, dar chiar și așa anumite probleme care țin de relația cu cei din jur își cer rezolvarea urgentă.

Te vor măcina multe lucruri pe care nu le-ai soluționat la timp din teamă sau din speranța că ai crezut că se vor pune laolaltă de la sine. Iată că viața va veni cu noi lecții pentru tine, lecții din care nu ai cum să ieși altfel decât mai puternic.

Financiar, e luna în care poți pune bani deoparte asta dacă vrei să îți îndeplinești un mare vis, poate o excursie ceva mai scumpă. Strânge banii, pune-i la bancă. Alege o bancă mai profitabilă ca să te poți folosi de dobânzi atunci când alegi destinația mult visată.

Din punct de vedere amoros, s-ar putea să trăiești cea mai mare deziluzie din viața ta. Ai pus sentimente pentru o persoană pe care o considerai aproape, dar vei realiza că trăiești o iubire imposibilă.

Asta până când după jumătatea lunii vei întâlni un om cu totul special care îți va vindeca rănile. Vei depăși destul de rapid această dezamăgire profundă, chiar dacă s-ar putea să te urmărească toată viața și să ai din când în când flash-uri cu persoana pe care ai pus cândva ochii.

Finalul lunii te va găsi fără sufletul pereche. Predispoziția la despărțire este foarte mare pentru că descoperi în sfârșit care sunt nevoile tale reale și realizezi că nu ți le poate împărtăși nimeni, deocamdată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top