Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Leu

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Leu. La sfârșitul primăverii, Leul se va alege cu o pereche de stăpâni astrali puternici.

Dar nu se vor bucura numai ajutorul tradițional al lui, Pluto, ci și de Uranus, care de obicei tinde să fie împotriva lui Leilor.

Nu înseamnă că în luna mai, toate circumstanțele vor fi de partea ta, dar avantajele acestei perioade sunt evidente.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA TA, APĂSÂND PE SEMNUL CARE ÎȚI CORESPUNDE: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La începutul perioadei va trebui să găsești un echilibru între sfera personale și viața profesională; între dorința celor de la conducere și aspirațiile tale; între dilemele familiale și liniștea ta spirituală. Dar, trebuie să te asiguri că nu te deranjează echilibrul dacă nu vrei să obții altceva.

În luna mai, într-adevăr va trebui să iei o serie de decizii ferme, dar nu va fi la fel de dificil așa cum pare din afară.

Cel puțin vei avea motivația potrivită, pentru a te ridica sau împinge deliberat evenimentele, lăsând în cele din urmă scaunul de birou de care te-ai urât. În plus, această perioadă este incredibil de bună, putem chiar să spunem ideală, pentru autoîmbunătățire.

Poți încerca aceste îmbunătățiri în toate direcțiile: profesională adică formarea ta continuă, viața personală, mă refer la momente speciale, hobby-urile sau chiar unele calități spirituale. Întreaga perioadă poate fi caracterizată de complexitatea sa globală.

Nu poți face un pas înainte doar într-o singură direcție, merită să reții că fiecare dintre acțiunile tale atente și planificate cu atenție, vor duce la rezultate neașteptate, în mai multe sfere ale vieții voastre.

În sfera afacerilor trebuie să încerci să nu neglijezi posibilitățile alternative, mai ales dacă vorbim despre Leii care nu lucrează pentru ei.

Nu ezita să îți folosești talentele și, dacă este necesar, să încerci să înveți rapid și dinamic, deoarece ești capabil să finalizezi totul cu mult înainte de termenele stabilite.

Întrebarea de un milion de euro este legată de decizia unde să găsim timp disponibil și resursele necesare. În orice caz, luna mai te va ajuta cu idei dacă vorbim despre afacerea ta.

Desigur, nu luna în sine, știi că folosim această referință ca pe un concept absolut abstract, dar circumstanțele – factorii externi care aduc succesul și partenerii fideli. Acum merită să ai încredere în colegi, în special în aceia cu care ai lucrat mult timp și destul de productiv.

În ceea ce privește Leii care au deja propriile lor afaceri, li se recomandă să ia taurul de coarne. Este un moment bun, care îți va permite cu ușurință să urci mai sus. Singurul lucru rămas este să te asiguri că începi să faci ceva.

Abține-te de la îndoieli, trageți împreună la rame, dar nu navigați cu ochii la orizont, altfel trebuie să treci peste recife!

Dacă nu vezi singur calea, găsește pe cineva care te va ajută să o vezi. Ideea este că acum este mult mai lucrativ dacă începeți să acționați ca o echipă, decât să faci totul de unul singur.

Trebuie să te transformi în liderul acestui grup, dar dacă vreunul dintre colegii tăi se dovedește un lider mai bun, lasă să fie și totul se va stabiliza.

Din perspectiva aspectelorpersonale, luna mai va juca în favoarea ta în toate modurile posibile și imposibile. Dacă dintr-o dată întâlnești o situație pe care nu o așteptai, nu te grăbi nici să te întoci, nici să te oprești!

Ai nevoie de ceva care să te ajute să reconsideri situația. Ai nevoie de o gură de aer proaspăt, care ar putea veni sub forma unei mici relații de dragoste.

Dacă vorbim despre Leii care au o familie, totul va fi mai dificil, pentru că trebuie să facă o alegere. Dar aici, există două detalii importante.

Leii nu trebuie să se teamă de patimile lor

Pe de o parte, nu trebuie să îți fie frică de patima și dorințele tale, chiar dacă nu ești sigur dacă poți să le faci față. Cea de-a doua posibilitate se bazează pe faptul că, probabil, nu ești singurul care să te ocupi de această problemă ci va exista cineva în apropiere care va putea să îți dea sfaturi bune.

Persoanele singure nu ar trebui să asculte vprbăria nimănui. Dacă este nevoie să te duci sub acoperire pentru a verifica anumite lucruri, fă-o. Dar nu sta sub acoperire prea mult timp pentru că ai putea să rămâi în această poziție definitiv și totul se va înrăutăți.

Sigur, toată lumea are nevoie de ceva timp pentru a-și defini orizonturile și pentru a-și înțelege lumea interioară.

Din acest punct de vedere, luna mai este deosebit de bună. Dar, nu uita să continui să acționezi mai degrabă decât să te odihnești prea mult, chiar dacă odihna pare a fi un lucru foarte potrivit acum. Fă-ți un program, doar eti foarte bun organizator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top