Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Vărsător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Vărsător

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Vărsător. Iunie va fi o lună destul de activă, chiar memorabilă aş spune pentru unii dintre voi.

Acum, Soarele, care de obicei nu este susţinătorul tău, te va ajuta în măsura în care îl va lăsa Neptun. Este evident că situația trebuie folosită și dacă simți nevoia de să creezi, foloseşte-ţi energia, nu te reține.

Este momentul potrivit pentru a face ca fanteziile sau proiectele de anvergură, în afara zonei de lucru, să prindă viaţă.

Prima lună de vară va fi de asemenea bună în ceea ce privește întărirea legăturilor cu prietenii sau pentru începerea unor noi relații. Este puțin probabil să întâlneşti o situație nemaipomenită, deci nu fii prea stresat.

Nu trebuie să verifici lucurile de mai multe ori, învață să ai încredere nu numai în oamenii din jurul tău, ci și în tine. Pot avea loc unele schimbări dramatice la locul de muncă, dar ele nu te afectează în mod spcial pe tine.

Pe de alta parte, dacă te agiţi un pic în anumite momente, atunci poţi să iei o felie serioasă de tort.

Singurul lucru valabil este să înțelegi în mod clar ce faci și de ce faci acest lucru. Momentul poate fi unul stresant, chiar nereușit pentru acei Vărsători care sunt indecisi atunci când se pune problema definirii poziției lor de viață.

La urma urmei, perioada viitoare va fi clară și precisă, nu va lăsa loc de ambiguități sau subtilități.

În ceea ce priveşte afacerile, nu este cea mai benefică perioadă, deși nu poate fi numită nereușită. Cel mai probabil, îţi menți poziția și, dacă vrei, poți pune o bază pentru viitorul a ceea ce vrei să faci.

În această etapă, nu ar trebui să încerci să schimbi nimic în mod deliberat: nu este momentul potrivit pentru semnarea unor contracte importante sau încheierea unor noi forme de parteneriate.

Dacă pur și simplu nu ai de ales, cel puțin nu acționa singur, chiar dacă lucrurile par destul de simple. Ai nevoie de o privire limpede, pentru că acum poți fi părtinitor. În acest stadiu, o serir de sfaturi din exterior poate să încline brusc balanța în favoarea ta.

Vărsătorii care lucrează ca angajaţi probabil că trebuie să manipuleze eficient lucrurile între propriile sale ambiții și realitate.

Se pot schimba multe lucruri acum, dar nu neapărat pentru tine. Nu te grăbi să iei decizii ci să acționezi conform planului; nu îţi permite să strici lucrurile, aminteşte-ţi zicala cu cel care alergă după doi iepuri, că nu prinde niciunul.

Trebuie doar să te obișnuieşti cu această realitate, procesul de obișnuire cu… nu va dura atât de mult. Dar, vei învăța să fii flexibil și consecvent pe parcurs.

Nu fi consecvent în schimb, în viața sentimentală, mai ales dacă eşti singur. Fii spontan, acționează neașteptat, chiar și pentru tine.

Sigur, nu trebuie să depășeşti anumite limite, dar un pic de nebunie nu îţi va face rău. Acum este un moment bun pentru a petrece cu prietenii, de preferință în mijlocul naturii.

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Încearcă să arăți cât mai multă inițiativă, dar să îţi asumi şi rolul principal numai dacă nu există nimeni altcineva, cu excepția ta. Din cauza poziției nefavorabile a lui Pluto în acest stadiu, s-ar putea să nu fii înțeles bine dacă te vei declara rege sau regină chiar peste năluci.

Situația va fi diferită pentru Varsatorii care au familii. Nu trebuie să petreci mai mult timp cu familia, dar este necesar să îi acorzi o atenție deosebită.

Dacă nu ai mai fost într-o călătorie de multă vreme, atunci este timpul să faci una. Tendințele conservatoare te vor lua cu asalt, deci încearcă să nu te mai laşi ghidat de intelectul tău remarcabil ci acordă prioritate în schimb, sentimentelor și emoțiilor.

În general, încearcă să acționezi în felul în care o faci întotdeauna. Iunie poate fi o lună de succes în ceea ce privește contactele semnificative, dar semnul vostru ar trebui să evite formarea oricăror noi obligații acum, dar nu este necesară întreruperea relațiilor. Dă-ți puțin timp și totul va funcționa în cel mai bun mod.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top