Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Leu

Horoscop lunar Minerva aprilie 2018 Leu. I-aș sfătui să evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de lună. Părerea mea este să nu răspundă imediat, pur și simplu să spună că au nevoie de timp ca să se gândească.

Horosscop lunar Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În tot acest timp se pot informa legat de ceea ce li se propune, pot verifica informațiile care li s-au dat și abia după aceea, dacă îi interesează domeniul cu adevărat, să spună da.

În asemenea momente cel mai bun instrument este mentalul lor, spiritul analitic, chiar dacă la început nu gândesc așa vor trebui să persevereze pentru că predispoziția este de a analiza orice, mult timp de acum înainte.

Creativitatea lor cunoaște o amplitudine de top pe 9 și pe 10 aprilie și este posibil să câștige noi admiratori, dar și prieteni. Zile extraordinare în care să pună în valoare această creativitate sunt 12 și 13 aprilie, când găsesc și calea și modul în care ideile lor să devină realitate.

Sunt pe val până pe 19, 20 aprilie, ca pe 24, 25 sau 26 să se elibereze de stresul creatului și să poată spună la final de lună că au învățat o importantă lecție de management profesional.

Relațional toate ar fi bune și frumoase, dacă nu ar avea tendința să pună sub lupă și să analizeze și ideea de dragoste și de iubire. Și, deși nu pare, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată. Așa că, dacă este cazul, de ce să nu lăsați timpul să vorbească?!

Și, dacă există lucruri pe care par să le afle cu surprindere despre ei, că pot fi fericiți dacă știu să aștepte chemarea iubirii, după cum la fel de bine lucrul acesta se poate întâmpla pornind de la un simplu flirt.

Vreți să vă impresionați iubita, iubitul, soțul sau soția? Lăsați-vă duși de val, spontaneitatea va fi la cote maxime, pe 9 și 10 aprilie. Vor ști care este calea spre inima lor pe 12 și 13 aprilie, iar emoțiile se vor ciocni intens dând naștere la o explozie de sentimente pe pe 18 și 19 aprilie.

Să privească lucrurile în ansamblu, să lase amănuntele pe altă dată, pentru că distrug romantismul cu observații neavenite. Doamnelor și domnișoarelor, dacă vă simțiți nepregătite pentru o relație, rămâneți în stand by, dacă însă rezonați cu partenerul, fiți pregătite de ripostă. Aveți tot timpul la dispoziție între 24 aprilie și 25 mai.

Profesional dacă vine vorba despre implicarea într-un nou proiect să ia broasca țestoasă drept exemplu: în loc de grabă, prin cumpătare și prudență, au timpul necesar să verifice și să pună de acord toate aspectele cu asperități. Pot verifica atent resursele, bugetul, eșalonarea etapelor de lucru ca acesta să aibă o finalitate sigură.

Rigurozitatea lor dovedește că sunt cei mai bine calificați pentru a rezolva acest aspect dintre colegi.

Ideile novatoare fac din ei o vedetă pe 9 și 10 aprilie, ca să nu mai spun că nimeni nu poate ține pasul cu ei pe 13, 14 aprilie astfel încât după 20 aprilie, șefii se vor gândi serios că a venit momentul să îi promoveze. Dacă nu se va întâmpla acum, sigur se va petrece în octombrie.

Financiar este o lună în care pot trece la achiziția a ceea ce au nevoie. De asemenea, acum este momentul pentru a face investiții pe termen lung, flerul și simțul lor financiar este foarte puternic și vor ști cum și pe ce să se bată pentru banii lor.

Puțin probabil să fie cheltuitori, deși nu se pot plânge, toată luna vor avea bani – dinspre relația cu străinătatea, mediul academic, instituții religioase. După 13 aprilie banii vin dintr-o promovare. Pot antama proiecte pe fonduri nerambursabile.

Ca sănătate, pe primul loc stă odihna, apoi alimentația echilibrată și când simt că sunt obosiți să ia pauză, fără comentarii și astfel lucrurile vor merge în ritmul dorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top