Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Gemeni

Marte se află în continuare în Balanţă şi de acolo are un efect stimulativ asupra ta, ca şi asupra celorlalte zodii de aer. Totuşi, luna aceasta, Marte are mers retrograd, ceea ce face ca multe din planurile ce înaintau cu brio să dea un pic înapoi, poate pentru a repara unele probleme mai vechi sau pentru a trece în revistă paşii parcurşi anterior.

Aproape toată luna, guvernatorul tău Mercur este bine susţinut de Marte, deci ai de partea ta toate resursele pentru a te manifesta la justa valoare. Ai ceva nou de învăţat, ceva care îţi va fi de folos în viitor, deci profită de dorinţa fantastică de a şti, de a studia, de a afla lucruri noi, pentru că vor juca un rol, mai târziu, în carieră sau în afaceri. După 18 martie, când Mercur va intra în Peşti şi îl va întâlni acolo pe Neptun, se poate vorbi de cea mai bună perioadă: nimic nu te poate opri, succesul îţi surâde în carieră şi marile tale vise se pot materializa sau contura din ce în ce mai bine. Nu sta în umbră şi fă un pas în faţă ca să arăţi la ce eşti cel mai bun. Fii atent la visele pe care le ai noaptea, la sclipirile de inspiraţie care îţi trec prin minte, la vocea ta interioară care îţi atrage atenţia asupra unor aspecte, pentru că de acolo pot veni acum idei salvatoare şi soluţii incredibile la orice problemă anterioară.

Sentimental însă te mai poţi aştepta la unele suferinţe şi dezamăgiri, de parcă inima ta nu primeşte chiar ceea ce aştepta. Poate fi o lună tristă, în care nu te poţi bucura pe deplin de sosirea primăverii, aşa cum ai dori, pentru că ceva lipseşte din viaţa ta ca să poţi să spui că eşti fericit. Ori eşti singur, ori cel drag nu e pe aceeaşi lungime de undă, ori se prefigurează un eveniment trist în cuplu, sau doar pui prea mult la suflet problemele persoanei iubite, ca şi cum ar fi ale tale, ceea ce tensionează un pic atmosfera sentimentală a lunii. Dar la toate poţi găsi rezolvare, pentru că va trebui să puneţi, amândoi, mai mult preţ pe înţelegere, pe empatie, pe toleranţă, pe înţelepciune. Pune-te în pielea celuilalt, simte alături de el, şi aşa vei şti să gestionezi mai bine orice situaţie neplăcută.

Horoscop lunar martie 2014 – Gemeni furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top