Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Taur

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – TAUR – Bani + General

Horoscop iunie 2014 – TAUR – Bani + General

Ai toate motivele să aştepţi luna iunie cu bucurie, de vreme ce Venus, planeta ta guvernantă, trece prin zodia ta aproape toată luna şi îţi aduce toate resursele pozitive de care ai nevoie pentru o viaţă reuşită.

Evident, nu merg toate ca pe roate, pentru că, în zodia diametral opusă, stă, în continuare, Saturn, care oferă şi luna aceasta o serie de hopuri şi întârzieri în planurile multor Tauri, dar eşti deja obişnuit cu aceste influenţe, pentru că Saturn nu e de azi, de ieri în Scorpion, ca atare s-ar putea să ţi se pară fireşti influenţele sale, încât să nici nu le mai remarci, bucurându-te mai mult de vizita norocoasă şi frumoasă a lui Venus.

Taurii se pot număra printre cei favorizaţi de astre, de vreme ce primesc susţinere bună de la Pluto, Jupiter şi Neptun, deci ce mai aştepţi? Ia taurul de coarne şi fă tot ce ai îi minte!

Horoscop iunie 2014 – TAUR – Bani

Horoscop iunie 2014 – TAUR – Bani. Ar trebui să fie o lună bună în privinţa banilor, pentru că Venus va intra în Gemeni în ultima săptămână a lunii, la timp pentru a te ajuta să-ţi drămuieşti bine ultimele plăţi lunare sau să primeşti ceea ce ţi se cuvine. Cu Venus în zodia ta, ar trebui să resimţi o stare de confort şi în plan financiar, numai că nu e constantă, ci mai există şi câteva hopuri.

TAUR IUNIE 2014 DRAGOSTE» | TAUR IUNIE 2014 – CARIERA» | TAUR IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de Acvaria.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top