Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Rac

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Rac – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Rac – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Rac – Dragoste. Dragostea poate fi unul din planurile care primesc cele mai bune influenţe astrale luna aceasta. Jupiter, din zodia ta, şi Saturn din zona iubirii, pe harta ta, formează un superb trigon, un aspect destul de rar, ca atare sunt întrunite condiţiile ca iubirea să prindă rădăcini în viaţa ta.

Horoscop iunie 2014 – Rac – Dragoste. Că e o iubire mai veche care acum se materializează într-o formă mult mai clară, ce îţi inspiră stabilitate, încredere, profunzime, sau că sunt şansele unei noi iubiri care se leagă mult mai bine, ai motive de speranţă! Mai mult, poate fi şi vremea fostelor iubiri care revin acum în actualitate pentru a vă mai oferi o şansă sau pentru a repara ceva de demult, care a rămas neelucidat, în coadă de peşte, învăluit într-o undă de mister.

Horoscop iunie 2014 – Rac – Dragoste. Viaţa de cuplu e însă ceva mai tensionată decât cea sentimentală, căci aici te poţi aştepta la unele furtuni domestice, la emoţii descătuşate, la lacrimi, critici şi dispute, dar deţii toate resursele pentru a nu le lăsa să ajungă la cote alarmante pentru viaţa în doi. Taci şi suportă, adu-ţi aminte că aveţi ani mulţi în spate şi deţineţi amândoi înţelepciunea şi experienţa necesară pentru a rezolva conflictul ajuns la maxim.

Rac IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Rac IUNIE 2014 – CARIERA» | Rac IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top