Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Rac

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Rac – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Rac – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Rac – Cariera. Munca de zi cu zi de la serviciu e una din priorităţile tale. De ceva vreme eşti, probabil, cel mai serios şi mai implicat angajat, care şi-a dus toate sarcinile la bun sfârşit cu seriozitate, energie şi dăruire. Totuşi, pregăteşte-te şi pentru o serie de situaţii neprevăzute în plan profesional, pentru că se pot ivi dezechilibre, conflicte, decizii bruşte, care să dea peste cap unele planuri.

Horoscop iunie 2014 – Rac – Cariera. Posibil să primeşti opinii din afară care te derutează atât de mult, încât nici tu nu mai ştii ce să faci şi rişti să dai peste cap unele proiecte ce păreau să evolueze bine. În cel mai nepotrivit moment, există chiar posibilitatea să opreşti complet o acţiune profesională începută mai demult, pentru că nu-ţi mai inspiră neîncredere şi siguranţă.

Horoscop iunie 2014 – Rac – Cariera. Eşti destul de influenţabil, încât ţii mai mult cont de piedici, zvonuri panicarde sau decizii care vin de la ceilalţi decât să-ţi măsori singur puterile. Dacă ai ţine cont doar de tine, de propriile tale resurse, nimic nu te-ar opri, dar pleci urechea la tot felul de comentarii critice, răutăcioase, suspicioase, agresive, care e normal să te zăpăcească!

Rac IUNIE 2014 DRAGOSTE» Rac IUNIE 2014 – CARIERA» | Rac IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top