Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Rac. Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăsesc mai mult decât ne închipuim. Lăsând deoparte ranchiuna şi micile răfuieli de alcov, nativii rac săptămâna aceasta vor da dovadă că ştiu pentru ce trăiesc, dar ce este mai important vor înţelege că viaţa trebuie trăită la adevărata ei valoare.

Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciu şi chiar sănătate cunt foarte bine susţinute. Stăpâna lor, Luna, este în fază de descreştere şi le poate accentua stările de agitaţie, sau dimpotrivă vor fi apatici, dar pe 2 şi 3 aprilie vor resimţi zilele ca pe o golire lăuntrică, ca pe o epuizare, ca pe un blocaj la nivel mental şi implicit de comunicare.

Afectiv lucrurile merg ca pe roate, cu excepţia celor tineri care nu prea au încredere în ei sau sunt foarte legaţi de fustele mamii.

Cam greu la tinereţe să separi ceea ce ar fi trebuit să faci la adolescenţă dar le-aş sfătui pe acele mame şi mai ales native Rac, să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Poate acum nu pare ceva de luat în seamă, dar mai târziu când lucrurile se vor înrăutăţi îşi vor pune disperate întrebarea de ce nu se căsătoresc, de ce nu îşi găsesc pe cineva, de ce, de ce, de ce, păi, pentru că ei nu ştiu să ia decizii fără ajutorul mamei!

Deci, încurajaţi-vă copii să se implice, să ia decizii singuri, să se implice pentru că doar aşa vor învăţa ce este responsabilitatea şi îi veţi responsabiliza!

Este valabil mereu, inclusiv săptămâna aceasta! Altfel, cuplurile vor cunoaşte o altă valenţă relaţională, trecând dincolo de micile trofee ale vieţii de fiecare zi, vor şti cum să ofere oaza de plăcere celuilalt fără multe sofisticării, dăruindu-se doar pe ei.

Se vor bucura de ce le oferă viaţa aşa cum o făceau în copilărie şi să nu mire pe nimeni dacă vor rememora nenumarate amintiri legate de aceasta, ei sunt un semn pentru care Trecutul are valoare de etalon!

Cuplurile aflate la vârsta senectuaţii îşi vor pune problema cui se vor da în grijă, dar sfatul meu este că atâta timp cât pot umbla şi se descurcă fără ajutorul altora, să meargă mai departe că se vor descurca.

Profesional, cred că pentru unii s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii fierb în focul examenelor de promovare şi a interviurilor, mă refer la cei care sunt la început şi visează o carieră, participă la concursuri de promovare ceea ce nu este rău, se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

Totuși, să fie atenți că Mercur este retrograd. Zile propice 1 şi 3 aprilie. Ziua de 2 aprilie le poate aduce unora norocul unui contract sau a unui loc de muncă în străinătate!

Financiar aş vrea să fie atenţi la zilele de 2 şi 3 aprilie, pentru că Saturn îi va plimba din Rai în Iad cu foarte multă uşurinţă, vor trage sperietura vieţii lor dacă cineva mai în vârstă va face o criză şi îi va pune în situaţia să gestioneze momentul, şi gândul că este posibil să piardă pe cineva la care ţin foarte mult şi faţă de care nu şi-au manifestat îndeajuns atenţia!

Ficatul sau fierea continuă să le dea bătăi de cap, deci să aibă grijă să nu ajungă în spital, să se hidrateze dar să fie atenţi şi la retenţia de apă în organism, iar dacă fac pusee de tensiune să se odihnească, să ia lucrurile cum sunt, că se va găsi o rezolvare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top