Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Leu

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Leu – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Leu – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Leu – Dragoste. Iubirea are o conotaţie discretă, secretă, de parcă nu vrei să arăţi lumii ce simţi. E o adevărată furtună de trăiri şi emoţii în adâncul sufletului tău, şi bune – vise romantice, speranţe intense – dar poate şi rele – presentimente, emotivitate, timiditate, teama de a spune ce simţi. Sunt sentimente profunde, tu nu te joci de-a iubirea ci, dacă cineva ţi-a câştigat inima, atunci tu îi dai totul, cu deplină dăruire şi implicare.

Horoscop iunie 2014 – Leu – Dragoste. Există un moment, mai ales pe parcursul celei de a doua decade a lunii, când iubirea e mult favorizată, când inima ta primeşte şi dăruieşte la cote maxime iar împrejurările sunt de-a dreptul norocoase pentru o poveste de iubire pasională, senzuală, profundă, depăşind faza emoţiei şi a dorinţei de a rămâne în umbră, trecând la o etapă în care înţelegi şi tu mai bine cât de mult eşti iubit! În schimb, viaţa conjugală e mult mai agitată şi animată, atmosfera din casă se tensionează adeseori de la te miri ce, şi totul doar din cauza exceselor de personalitate ale unuia sau altuia dintre parteneri.

Horoscop iunie 2014 – Leu – Dragoste. Nici tu nu poţi sta în banca ta, nici celălalt, şi conflictele se iscă prea des, din cauza nervilor. Problemele pe care le are fiecare la serviciu nu îşi găsesc rezolvarea acasă, în discuţiile dintre parteneri, ci pot deveni sursa celor mai aprige conflicte. 

Leu IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Leu IUNIE 2014 – CARIERA» | Leu IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top