Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Leu

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Leu – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Leu – Cariera. Nu eşti tu în cea mai bună formă fizică şi energetică, iar lucrurile devin foarte serioase la serviciu, de parcă a venit vremea confruntărilor. Poate eşti nevoit să te prezinţi la un concurs, la un interviu pentru obţinerea unui job sau doar la o întrevedere prin care şi se verifică nivelul profesional curent, şi, pe cât de puternic eşti tu din fire, pe atât de ciudat te simţi, deoarece eşti copleşit de emoţii şi stres.

Horoscop iunie 2014 – Leu – Cariera. Acestea pot fi cel mai mare inamic al eventualelor competiţii ce au ca rol obţinerea unui statut profesional important, ca atare aici trebuie să lucrezi cel mai serios: la controlul emoţiilor, la concentrare, canalizarea tuturor resurselor spre marele tău scop. Există un şef, un superior, un supraveghetor cu ochii pe tine, şi e normal să fii atât de afectat, pentru că nu prea dai randament în astfel de situaţii. Ţie îţi place libertatea deplină de mişcare, de gândire de expresie şi nu eşti cel mai bun atunci când altul, mai puternic, stă cu ochii pe tine, gata să te sancţioneze la o adică.

Horoscop iunie 2014 – Leu – Cariera. Norocul tău e prezenţa lui Venus în zona dedicată carierei, care e un atu în cazul în care situaţia devine critică la serviciu, semn că, oricât de dificile ar fi probele la care eşti supus, cineva acolo sus te iubeşte şi vei trece cu brio de orice confruntare de forţe şi idei, pe care nu prea le gestionezi aşa ca altădată. 

Leu IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Leu IUNIE 2014 – CARIERA» | Leu IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top