Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera. E o plăcere să lucrezi într-un mediu în care îţi poţi manifesta, exprima, arăta talentele şi cunoştinţele, iar luna aceasta e un moment excelent pentru a demonstra ce ai acumulat. Apelezi de multe ori la experienţele anterioare, la bagajul de informaţii şi cunoştinţe construit până acum, de parcă a venit vremea să scoţi de la naftalină foste realizări, vechi documente sau atestate, vechi succese pe care lumea le-a uitat sau nici nu le-a auzit până acum, deci vorbeşte despre tine cu încredere.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera. Lasă modestia la o parte şi discută despre ceea ce te reprezintă, dar despre care uneori ţi-e jenă să discuţi! Ai cu ce te lăuda, trecutul tău e plin de realizări excepţionale, iar acum ele pot conta pentru a obţine o poziţie, un drept, un renume! Luptă pentru a ţi se recunoaşte valoarea, pentru că nu toată lumea a auzit cu ce te poţi tu lăuda!

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera. Atenţie totuşi la visele mult prea mari, pentru că ai putea fi vizat şi de o atitudine uşor idealistă, care depăşeşte cu mult realitatea şi, dacă porneşti acum spre aceste scopuri înalte, ai putea consuma timp şi energie pentru ceva imposibil.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Cariera. Da, merită să demonstrezi ce poţi, dar pentru nimic în nume nu crea asupra ta o imagine mult idealizată, mai bună decât e cu adevărat, pentru că nu te reprezintă şi ar fi doar o impresie falsă, care, ca orice balon de săpun, se va sparge la un moment dat. Vorbeşte despre ce ai făcut şi faci, nu despre ce ţi-ar plăcea să se întâmple. 

Gemeni IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Gemeni IUNIE 2014 – CARIERA» | Gemeni IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top