Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Dragoste. Atmosfera e cam tensionată în iubire, fie că e vorba de relaţia sentimentală în care eşti implicat, fie că e vorba de căsnicie. Posibil ca şi tu şi partenerul să fiţi la fel de nervoşi, de stresaţi, de irascibili, încât nu mai e nevoie decât de o scânteie ca să luaţi amândoi foc! Conflictele se iscă de la orice fleac, pentru că ba la unul, ba la altul, există tendinţa de a-l critica, judeca, verifica pe celălalt, şi normal ca lucrurile să o ia razna când celălalt nu aprobă.

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Dragoste. Cel plin de energie eşti tu, deci ai grijă cum o canalizezi, pentru că partenerul s-ar putea să nu înţeleagă corect iniţiativele tale, dorinţa ta de a prelua conducerea în cuplu sau doar deschiderea spre dialog. Poate eşti tu cel mai în măsură s-o faci pe şeful în iubire, dar jumătatea ta se va lăsa greu condusă! Indiferent de ce sex eşti, tu ai o atitudine bărbătoasă, puternică, dominantă, şi evident că poate ieşi şi cu scandal, din când în când, mai ales când partenerul nu are libertatea de a fi şi el în aceeaşi postură.

Horoscop iunie 2014 – Balanta – Dragoste. Dacă v-aţi putea inter-schimba rolul de lider, lucrurile ar merge mult mai bine. E nevoie de o schimbare, de o noutate, de o altă direcţie în cuplu, dar ar fi bine să o decideţi amândoi de comun acord.

Balanta IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Balanta IUNIE 2014 – CARIERA» | Balanta IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top