Connect with us

Revistateo.ro

Faci aceste greșeli înainte de culcare? Evită-le, dacă vrei să nu te îngrași!

Stil de viata

Greşelile de evitat înainte de culcare, ca să nu vă îngrășați

Toți avem obiceiurile noastre înainte de culcare care ne ajută să dormim confortabil. Dar se pare că unele obiceiuri au un impact negativ asupra greutății. Iată câteva obiceiuri pe care ar trebui să le opriți!

Greșeli înainte de culcare, care afectează greutatea

1. Supraalimentarea la cină

Supraalimentarea la cină poate duce la creșterea în greutate. Mănâncă o mică porție de legume cu pește sau pui pentru cină.

2. Setarea alarmei cât mai târziu

Desigur, doriți să dormi cât mai mult timp dimineața. Amintiți-vă, un mic dejun nesănătos în grabă determină creșterea apetitului și creșterea în greutate. Setați ceasul, în așa fel încât să aveți timp să pregătiți micul dejun.

CITEȘTE ȘI: Taie o lămâie în 4. Pune-o lângă pat, înainte de somn și vezi ce se întâmplă

3. Nu dormi suficient

Lipsa de somn te face irascibil, obosit si poate duce la supraalimentare. Ar trebui să dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte.

4. Cafea târzie

Prea multă cofeină înainte de a merge în pat afectează somnul, ceea ce provoacă oboseală în ziua următoare. Înlocuiți cafeaua cu ceai din plante înainte de culcare.

5. Exerciții

Exercițiile au un efect pozitiv asupra stării tale în timpul zilei. Faceți sport în fiecare zi pentru a vă simți bine și sănătoas.

6. Alimente înainte de culcare

Când mănânci înainte de culcare, poate fi greu pentru corpul tău să digere mâncarea pe măsură ce dormi. Ca urmare, veți dormi prost și veți câștiga excesul de greutate.

7. Utilizarea telefonului sau a computerului înainte de culcare

Dispozitivele electronice emit lumină albastră care afectează hormonii și vă tulbură somnul. Ar fi mai bine să citiți o carte înainte de a merge la culcare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top