Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Glume NERUȘINATE cu Justin Bieber și Selena Gomez

Justin Bieber și Selena Gomez au fost ținta umilințelor în cadrul galei Roast Comedy Central – singurul festival unde vedetele se pot critica între ele, cu umor. Justin Bieber a participat pentru prima dată la Roast Comedy și ținta ei favorită a fost Selena Gomez.

La Roast au mai participat Ludacris, Jeff Ross, Shaquille O´Nei și Snoop Dogg, care l-au făcut de râs pe Justin Bieber. Lookul de băiat bun pe care și l-a adoptat Bieber în ultima vreme nu l-a ajutat să scape de sulițe și să râdă lumea de el. Povestea sa de iubire cu Selena Gomez a născut cele mai multe glume, unele de-a dreptul deplasate.

CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, ALĂTURI DE YOVANNA VENTURA

Actorul de comedie Jeff Ross a început să îl atace pe Bieber vorbind despre Selena Gomez: „Selena Gomez a dorit să vină la emisiune, dar acum iese cu un alt bărbat… E adevărat că te-a lăsat pentru că i-a ieșit mustața mai devreme decât ți-a ieșit ție?”, îi ataca Ross pe cei doi, râzând. Jeff Ross continuă spunând că Selena Gomez a avut relații sexuale cu el și „asta e dovada că mexicanii fac treburile pe care nici americanii nu sunt în stare să le facă”.

Sursă photo: HEPTA

Sursă photo: HEPTA

Alte luări de cuvânt au fost de-a dreptul crude: „Vom face sex cu tine (n. r.: mesaj către Selena Gomez) mult mai dur decât o face Orlando Bloom” (făcând referire la speculațiile potrivit cărora între Selena Gomez și Orlando Bloom ar exista o relație de iubire).

Justin Bieber a adresat în final un mesaj de mulțumire pentru cea mai importană persoană din viața sa, toată lumea crezând că este vorba de Selena Gomez: „Am noroc că am lângă mine pe cineva special, care a venit cu mine în noaptea asta. Tot ce îmi doresc este doar o a doua șansă”, a spus Bieber. Selena Gomez? Nu! Cântărețul a făcut referire la mascota lui Mally.

Emisiunea Roast Comedy Central va fi difuzată pe 30 martie în Statele Unite, iar telespectatorii vor fi martori la umilințele la care a fost supus Bieber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top