Connect with us

Revistateo.ro

Gina Pistol și Smiley, împreună de Paște. Cum au petrecut cei doi sărbătorile

Stiri

Gina Pistol și Smiley, împreună de Paște. Cum au petrecut cei doi sărbătorile

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu, iar lucrul acesta nu pare să mai fie un secret. Chiar dacă până acum nu au confirmat că formează un cuplu, cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori. Cu ocazia sărbătorilor pascale, vedetele au fost surpinse din nou. Iată cum au petrecut cei doi sărbătorile.

Cum au petrecut Gina Pistol și Smiley sărbătorile pascale

Chiar dacă nu vor să fie în centrul atenției, cei doi îndrăgostiți nu au cum să treacă neobservați. Astfel au apărut zvonurile conform cărora Smiley și Gina Pistol formează un cuplu. Au fost văzuți împreună de mai multe ori.

Cei doi au fost împreună și cu ocazia sărbătorilor pascale. Potrivit Clik!, cei doi au fost surprinși pe litoral în perioada sărbătorilor. Vedetele au petrecut împreună momente frumoase.

Se pare că cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont că sunt într-un loc public. S-au plimbat ca doi îndrăgostiți pe litoral, ținându-se de mână.

Deși încă nu au recunoscut că formează un cuplu, cei doi sunt surprinși în ipostaze și momente ce arată că sunt protagoniștii unei frumoase povești de iubire.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și Smiley, prima apariție publică după ce s-a aflat despre mesajele dintre artist și Ana Baniciu

CITEȘTE ȘI: Ana Baniciu rupe tăcerea după speculațiile că ar fi intervenit în relația dintre Gina Pistol și Smiley

CITEȘTE ȘI: Smiley şi Gina Pistol, separaţi de Dragobete. Ce s-a întâmplat între cei doi
Se crede că Smiley și Gina Pistol sunt împreună din vara anului trecut. În Ciao.ro au apărut imagini cu Gina Pistol în timp de ieșea într-o dimineață din casa cântărețului.

De asemenea, se pare că cei doi nu stau departe unul de celălalt. Dovadă în acest sens sunt vacanțele exotice în care au fost împreună în ultima vreme.

Așadar, cu ocazia sărbătorilor pascale, cei doi îndrăgostiți nu au avut cum să stea departe unul de celălalt. Acum, au fost surprinși pe litoralul românesc. Nu au ținut cont de ochii lumii și s-au afișat ca doi îndrăgostiți. Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai multe luni. Mai exact, din vara anului trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top