Connect with us

Revistateo.ro

Gina Pistol, dezvăluiri incredibile

Monden

Gina Pistol, dezvăluiri incredibile

Gina Pistol a vorbit în cadrul unui interviu despre un moment care a marcat-o cândva. Fiind întrebată dacă a trecut vreodată prin momente mai delicate în urma cărora și-ar fi putut pierde viața, vedeta și-a amintit o întâmplare care a marcat-o destul de tare. Iată despre ce este vorba.

Gina Pistol, dezvăluiri incredibile

După ce a fost întrebată dacă vreodată a fost pusă într-o situație dificilă în urma căreia și-ar fi putut pierde viața, Gina Pistol și-a amintit un episod mai delicat prin care a trecut.

„Nu. Însă am o intuiţie bună şi sunt anumite lucruri pe care simt că nu este bine să le fac. De exemplu, mi s-a întâmplat acum ceva timp să fiu la volan, conduceam spre un eveniment, moment în care a început o furtună puternică. Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi şi să aştept câteva momente până să pornesc iar la drum.

După ce am plecat, la doar un kilometru, am văzut că se petrecuse un accident rutier destul de grav, iar eu l-am evitat doar pentru că am aşteptat 10 minute pe marginea şoselei. Asta îmi întăreşte credinţa că am propriul meu sistem de alarmă. Am încredere în el foarte tare, cum am încredere şi în intuiţia mea, sunt un om care se bazează foarte mult pe asta”, a dezvăluit Gina Pistol pentru csid.ro.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol a răspuns la întrebarea: „E adevărat că ești însărcinată?” Cum va reacționa Smiley

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol a petrecut weekend-ul cu Smiley. Cum s-a dat de gol

De asemenea, vedeta a spus că nu are regrete. Totuși, consideră că le-a acordat unor oameni mai mult timp decât meritau. Însă acesta nu este un regret pentru ea.

„Nu regret nimic. Nu sunt un om al regretelor. Cred, totuşi, că am oferit unor oameni mai mult timp decât meritau, dar nu îmi pare rău. Consider doar că am fost omul potrivit, la momentul potrivit în vieţile lor”, a mai spus vedeta.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Are o relație cu Smiley de ceva vreme, dar până acum nu au vorbit în public despre legătura lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top