Connect with us

Revistateo.ro

GHID-COMPLET-pentru-ingrijirea-parului-USCAT

Par & Coafuri

GHID COMPLET pentru ingrijirea parului USCAT

Nu putine femei se lupta cu un par lipsit de stralucire si vitalitate, tocmai de aceea apeleaza deseori la produse cosmetice, care uneori dauneaza mai mult. Iti oferim un GHID COMPLET pentru ingrijirea parului USCAT. Adio, fire de par deteriorate!

GHID COMPLET pentru ingrijirea parului USCAT

Firele de par se despica sau se rup la varfuri din cauza ca sebumul nu reuseste sa hraneasca parul in profunzime, tocmai de aceea este important sa stii cum trebuie sa iti speli podoaba capilara.

1. Nu iti masa energic scalpul! Apasa usor cu buricele degetelor si sub nicio forma cu unghiile. Asa nu vei curata scalpul mai bine, ci il vei irita, iar glandele sebacee se vor usca si nu vor mai produce sebum.

2. Nu te spala prea des. Daca iti speli parul prea des, sebumul nu are timp sa se formeze si, automat, parul tau va fi in permanenta uscat. Ofera-i timp sa respire. Spala-l de maximum 3 ori pe saptamana.

GHID COMPLET pentru ingrijirea parului USCAT

CITESTE SI: GHID COMPLET pentru ingrijirea parului VOPSIT

CITESTE SI: GHID COMPLET pentru ingrijirea parului GRAS

3. Alege produse speciale pentru tipul tau de par. Acestea trebuie sa aiba in componenta zinc si seleniu pentru a-ti revitaliza parul.

4. Poti aplica ulei direct pe par, dar nu in cantitate mare, pentru a evita aspectul de par ingrasat. Poti folosi cu incredere ulei de masline, ulei de argan sau ulei de jojoba.

5. Foloseste o masca speciala pentru parul uscat, facuta chiar de tine. Ai nevoie de o jumatate de avocado (bine copt), doua linguri de ulei de masline si doua oua. Amesteca-le bine si aplica compozitia obtinuta pe lungimea firului de par, dar si la scalp, masand foarte usor. Lasa masca sa actioneze 20 de minute, apoi clateste cu apa.

6. Evita folosirea pheonului. Caldura emanata de acest dispozitiv iti deterioreaza parul foarte tare, iar tu nu vrei acest lucru.

7. Tunde-ti varfurile despicate. Chiar daca iti doresti un par lung si matasos, trebuie sa faci asta. Doar asa vei asigura regenerarea firelor capilare.

8. Daca ai parul lung, prinde-l intr-o coada de cal lejera inainte de culcare, pentru a evita ruperea acestuia in timpul noptii.

9. Foloseste fete de perna din matase, acest material nu este atat de dur cu firul de par si vei evita deteriorarea acestuia.

Sursa foto: beautyhealthtips.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top