Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ghicește-ți norocul în dragoste și numărul de copii cu ajutorul zarurilor!

Ghicește-ți norocul în dragoste și numărul de copii cu ajutorul zarurilor!

Iată interpretările:

1-1: 1 FATĂ
Dacă zarurile ies 1-1, vei avea o fată cu un bărbat de care s-ar putea să divorțezi pentru că este cam fustangiu. Totul depinde de cât cedează fiecare în relație.

1-2 sau 2-1: 2 FETE
Căsnicia ta va fi una ca în filme. Găsești bărbatul visurilor tale după vârsta de 30 de ani și vei avea împreună cu acesta două prințese minunate.

1-3 sau 3-1: 1 FATĂ ȘI 1 BĂIAT
Vei avea o fată cu primul tău soț și un băiat cu cel de-al doilea, cu care vei rămâne în final fericită, până la adânci bătrâneți.

1-4 sau 4-1: 2 FETE ȘI 1 BĂIAT
Deși nu vă înțelegeți foarte bine în afara dormitorului, veți fi suficient de productivi pentru a aduce pe lume două fetițe și un băiețel.

1-5 sau 5-1: 3 FETE
Vei fi mămica fericită a trei fetițe, și le vei naște la mică distanță una de cealaltă, astfel încât vor putea crește împreună.

1-6 sau 6-1: 2 BĂIEȚI GEMENI
Doi gemeni îți vor face viața mai frumoasă atât ție cât și iubitului tău, cu care nu îți vei oficializa relația decât după mult timp.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE DESTIN VEI AVEA?

2-2: 2 FETE GEMENE
Două păpuși: aceasta este comoara supremă a vieții tale. Tu și soțul tău veți avea grijă să le asigurați tot binele din lume, și, fie vorba între noi, le veți cam cocoloși.

2-3 sau 3-2: 1 FATĂ ȘI 3 BĂIEȚI
Fetița voastră va fi păzită de cei trei mușchetari, mai ales că va fi mezina familiei. O vei aduce pe lume după o relație ce se va termina destul de prost. Însă feciorii tăi o vor iubi din toată inima pe sora lor vitregă.

2-4 sau 4-2: 2 FETE ȘI 2 BĂIEȚI
Mai întâi se va naște băiatul, apoi fata, încă o fetiță și lista copiilor se va încheia cu cel mai mic din familie. Deși căsnicia ta nu va fi una fericită pentru că soțul tău nu va face niciun efort în a te face să te simți împlinită mereu, nu există ceva mai de preț decât copiii voștri.

Sursă foto: snipview.com

Sursă foto: snipview.com


2-5 sau 5-2: TRIPLEȚI
Trei băieți identici vor veni în viața ta, iar asta va fi o amenințare serioasă pentru tătic și un sacrificiu suficient de mare pentru a-și regândi complet planurile de viitor.

2-6 sau 6-2: 3 FETE IDENTICE
Vei avea triplete cu un bărbat pe care în trecut nu ai dat sau nu ai fi dat nici măcar un ban. Acest om îți va schimba radical viața, pe toate planurile.

3-3: 4 BĂIEȚI
4 feciori minunați îți vor umple casa de bucurie. Niciunul dintre ei nu va fi cumințenia pământului, dar pentru asta te vei baza pe soțul tău cu care vei atinge și nunta de aur.

3-4 sau 4-3: NICIUN COPIL
Soarta nu este de partea ta: din lipsă de timp sau probleme medicale, nu te vei bucura de prezența unor suflețele în viața ta. Dar nu e nicio problemă: vei avea mereu lângă tine un bărbat pe care uneori vei avea senzația că trebuie să îl crești chiar tu.

3-5 sau 5-3: O FETIȚĂ ÎNFIATĂ
Vei înfia o fetiță deoarece consideri că merită toată dragostea și protecția ta. Va fi pentru tine ca ochii din cap, iar iubitul tău te va ajuta s-o crești frumoasă și sănătoasă.

3-6 sau 6-3: 1 BĂIEȚEL LA O VÂRSTĂ FOARTE ÎNAINTATĂ
După nenumărate încercări eșuate, vei reuși în sfârșit să aduci pe lume un băiețel minunat. Vârsta va fi una complicată însă totul va fi bine.

4-4: 4 FETE și 2 BĂIEȚI
Nici mai mult nici mai puțin decât 6 copii vei avea, toți cu același bărbat, care te-a cucerit încă din prima zi cu intențiile sale foarte serioase.

4-5 sau 5-4: NICIUN COPIL
Dacă zarurile ți-au dat variantele de mai sus asta înseamnă că nu îți dorești foarte mult copii pentru că îți este frică de faptul că nu te vei descurca și vei pierde multe momente libere de care îți place să te bucuri mai presus de orice.

4-6 sau 6-4: 3 BĂIEȚI ȘI 3 FETE
Cel mai mare dintre ei va fi băiat, iar cel mai mic tot un băiețel. Familia ta numeroasă va avea doi tați: primii 2 copii cu primul tău soț și următorii cu cel de-al doilea.

5-5: NICIUN COPIL
Nu vei avea în plan să faci vreun copil și asta deoarece îți place mai mult rolul de mătușă decât cel de mamă.

5-6 sau 6-5: 1 BĂIEȚEL
Va fi ca un stejar falnic, frumos, grațios și deștept precum tatăl său. Te vei mândri peste tot cu el, până la adânci bătrâneți.

6-6: NICIUN COPIL
Nu vei găsi bărbatul care să îți inspire că merită să fie tatăl copilului sau al copiilor tăi. Te gândești serios la o metodă alternativă de a face copii, poate chiar fertiizarea in vitro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top