Connect with us

Revistateo.ro

Gest uimitor făcut de Anamaria Prodan în memoria mamei sale

Staruri

Gest uimitor făcut de Anamaria Prodan în memoria mamei sale

Anamaria Prodan își revine greu. În ultima vreme a avut parte de tot felul de lovituri de la viață. A rămas fără socru și fără mamă în decurs de o lună, iar decizia de a nu purta haine negre i-a contrariat pe mulți.

Ana a explicat că doliul se ține în suflet și că nu contează ce haine porți, câtă vreme porți persoana de care te-ai despărțit în suflet.

Anamaria Prodan a fost prezentă la un eveniment unde toți trebuia să fie îmbrăcați în alb. Soții Reghecampf au fost nași și au respectat întocmai dress code-ul „White only” ales de Adina Bourceanu.

Cu toate acestea, Anamaria a renunțat la un moment dat la rochia albă și a purtat ceva negru, astupând astfel gura tuturor cârcotașilor. Anamaria Prodan a avut foarte mulți fini. Este un adevărat părinte spiritual.

CITESTE SI: Momente grele pentru Anamaria Prodan la parastasul Ionelei Prodan. Impresarei i s-a făcut rău

Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA

Anamaria Prodan a fost retrasă la eveniment

La începutul lunii, Anamaria a fost nașă de botez la Craiova pentru fetița unui fotbalist, iar apoi a mers două zile în Thassos, Grecia, la nunta fostului căpitan al Stelei, Alex Bourceanu.

Anamaria a fost destul de retrasă la evenimentul din viața Adinei Bourceanu. A stat doar lângă ai ei și a evitat cu orice preț să danseze. A socializat și a zâmbit, însă a făcut-o cu strângere de inimă că mama ei nu mai este.

Anamaria și-a dorit să fie în continuare aproape de mama ei. Drept urmare, și-a făcut un tatuaj ce are o anumită semnificație. Mai exact, imrpesara și-a tatuat un înger pe braț.

Impresara are o pasiune pentru tatuaje. Așa că a ales să își mai facă unul prin care să fie subliniată legătura puternică pe care încă o are cu mama ei. A ales să își tatueze un înger pe umărul drept.

”Îngerul are o simbolistică aparte. Este îngerul păzitor al Anamariei. Ea şi-a divinizat părinţii. Pierderea tatălui ei, Traian Tănase, a marcat-o foarte tare, iar faptul că s-a stins şi Ionela Prodan parcă a pus capac situaţiei. Acest înger are un mesaj aparte pentru ea”, a declarat o persoană apropiată impresarei, potrivit Click!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top