Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fratiorul ei era grav bolnav, asa ca a plecat la farmacie: „Vreau sa cumpar un miracol”. Farmacistul a facut un lucru neasteptat

Inocenta copiilor si speranta lor pot face miracole, iar cei mari ar trebui sa aiba mai multa incredere ca totul se poate rezolva, chiar si cand atunci nu mai exista sperante.

O fetita le-a oferit tuturor o lectie de viata, iar dragostea pentru fratiorul sau a transformat-o intr-o adevarata eroina pentru familia sa.

„O fetita de sase anisori a intrat in camera ei si a scos din ascunzatoarea din dulap un borcan de sticla. Ea a varsat tot maruntisul strans pe podea si l-a numarat cu atentie. A numarat banii de trei ori, de fiecare data cu grija.

A pus din nou monedele in borcan, a rasucit cu forta capacul, a luat-o la fuga si s-a oprit fix in fata unei farmacii. Si-a sters mainile umede de fustita si a intrat usor in farmacie. A asteptat cu rabdare ca farmacistul sa ii ofere putina atentie, dar el era prea ocupat in acel moment.

Fetita si-a rasucit usor picioarele pentru a face zgomot… Nimic. Si-a dres glasul… nimic. In cele din urma, a scos un banut din borcan si a lovit tejgheaua de sticla. Asta a functionat.

“Ce vrei?” – a intrebat farmacistul pe un ton iritat. “Vorbesc cu fratele meu, nu l-am mai vazut de ani intregi.” – a spus el fara sa astepte un raspuns la intrebarea pusa.

“Ei bine, vreau sa vorbesc cu dumneavoastra despre fratele meu.” – a raspuns si fetita pe un ton iritat….

Fratiorul ei era grav bolnav, asa ca a plecat la farmacie: „Vreau sa cumpar un miracol”. Farmacistul a facut un lucru neasteptat

“Este foarte foarte bolnav.. si vreau sa cumpar un miracol.”

“Scuza-ma.. ce vrei mai exact?”

“Numele lui este Mihaita si ceva ii creste la inima. Mami si tati spun ca doar un miracol il mai poate salva acum. Deci… cat costa un miracol?”

“Noi nu vindem minuni aici, fetita. Imi pare rau, dar nu te pot ajuta.” – a spus pe un ton mai blajin farmacistul.

“Uite, am banuti la mine. Pot sa platesc. In cazul in care nu sunt de ajuns, iti voi aduce si restul. Doar spune-mi cat de mult costa.”

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top