Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Vedetele se îmbracă SF. Leduri, costumații Twitter și alte tendințe, cu Rihanna, Katy Perry și Nicole (Pussycat Dolls)

Stiri

FOTO. Vedetele se îmbracă SF. Leduri, costumații Twitter și alte tendințe, cu Rihanna, Katy Perry și Nicole (Pussycat Dolls)

Noua tendință în modă pentru vedete poartă un singur nume: SF (Science-Fiction). De ce? Pentru că marile celebrități poartă în ultima vreme costume care se luminează din interior cu leduri (cămăși și pantaloni fosforescenți), costume care trimit și primesc twituri (da, există costumații Twitter!). Nanotehnologia a reușit să pătrundă și moda prin țesăturile hidrofobe: nu își schimbă culoarea la contactul cu apa. În plus, s-a inventat deja și hainele anti-murdărie sau care încorporează aromaterapia. Iată câteva aplicații ale științei pe care vedetele le adoră deja.

RIHANNA ȘI KATY PERRY, DUELUL CHIP-URILOR LUMINOASE
Încă din 2009, artistul Moritz Waldemeyer a lucrat cu chipuri luminoase pentru a-și elabora creațiile cât mai SF. Acest stil a fost adoptat imediat de vedere precum Mika, Rihanna sau grupul U2. În turneul „Lost girl on Earth”, Rihanna a purtat o creație Alexander Vauthier (după cum puteți vedea în imaginea de mai sus a articolului), care constă într-o rochie neagră luminată cu ajutorul ledurilor, în roșu. Nici Katy Perry nu s-a lăsat mai prejos, purtând o costumație cu nu mai puțin de 3.000 de leduri.

„The printing dress” nu este o iluzie din filmele SF în care prințesa seamănă cu vreun personaj din „Avatar”, ci este o idee a unei angajate Microsoft, Asta Roseway, ajutată de Sheridan Mar de la XBox. Rochia este creată din hârtie de orez și incorporează o tastatură pentru a scrie mesaje ca pe Twitter, fraze care apar scrise pe partea frontală a rochiei.

ropa tecnologica

NICOLE SCHERZINGER (EX- PUSSYCAT DOLLS), TWITTER DRESS

ropa tecnologica

De la ficțiune la realitate. Nicole adoră rochia cu ajutorul căreia, atenție mare doamnelor, primește mesajele de pe Twitter în timp real!!! Creația Twitter Dress este creată de Cute Circuit și modelul cântăreței nu este unul deloc ieftin, dacă luăm în calcul cele 3.000 de cristale Swarovsky.

HAINA CARE ÎȘI SCHIMBĂ CULOAREA ÎN FUNCȚIE DE LUMINĂ

ropa tecnologica

Aceste creații aparțin firmei Rainbow Winters și reacționează la lumină, apă și… la stările de emoție și sunet. Conțin elemente holografice, fibră optică și leduri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top